BEYLER BUU BASINCA CANA VAR CIKIYOMUŞ AMA NASIL OLUYO CAKMADIM HİÇ ESKİDEN VARMIŞ DEDİLER STALLARDA 500K YA 150 K YA 140 KYA GÖRDÜM AMA ALMADIM BAZILARI MİLYONA SATIYOLARDI CEVAP VERİN LUTFENN
ssenin lvl ine yakın yaratılalrın strong olanları yani daha güçlü olanları çıkar 1-2 arkadaşınlar birlikte basıp kesersin ama 5 dakka içinde öldüremezsen yok olur
Eventler oluyor belirli günlerde yılbasında fln var o event lerde scroll lar acılıyo galiba tam bende bilmiyorum.
YAAA PEKİ KESTİĞİMİZZ HER CANAVARDA ÇIKIYOMU O YUMURTA MONSTER SCROLL FALAN
SAĞOLUN AM KAFAMDAKİ ASIL SORULARDAN BİRİ SCROLLUN GERCEK FİATİ NEDİRR COK İSE YARARMI ALMAYA DEGERMİ STrONG DAYANIKLI DEMEK SADECE DAYANIKLIMI YOKSA COK VURUYOMU TEK KESER MİYİZ BİRAZ CİMRİYİMDE TÜM EXLERİ BEN ALAYIM bide bunlardan ne cıkar kaç para cıkar yine scroll cıkarmı
ben de egg falan görmedim ama 1)çok para çıkıyo 2)strong güçlü demek, dayanıklı demek deil
KARRDEŞ BAK ÇOK PARA CIKTIKINI BİLYOZ YANE NE KADAR ÇIKYO BİLMİYOSAN Nİye COK CIKIYO YAZIYOSUN ORNEK VER ben sizden ozur diliyom hem strong yuznden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme