Şimdi Ara

arkadaslar bu uyariyi neden alıyorum? (ss li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kirmizi yuvarlak icine aldıgım sarı uyari nedir?uyuz oldum.nasıl gidere bilirim?yardımcı olan arkadaslara simdiden tsk ler.
     arkadaslar bu uyariyi neden alıyorum? (ss li)

• Bendede var aynı uyarı, her seferinde kapıyorum kendim. Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var son birkaç gündür çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de önceden yoktu şimdi çıkmaya başladı sizde mi o programı amblem kopyalamak için kullanıyorsunuz
  • O uyarının sebebi, geçenlerde google chrome yeni sürüme güncellendi. Bazı uygulama uzantılarının desteğinin kesildiğini söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara344

O uyarının sebebi, geçenlerde google chrome yeni sürüme güncellendi. Bazı uygulama uzantılarının desteğinin kesildiğini söylüyor.

nasıl cozeriz hocam?crome u silip yenidenmi kuralim?
  • O uyarının size bir zararı yokki. Zaten zamanla o uyarı kalkar. Tekrar silip kurmakla düzelmez.
  • once crome da yapıyordu simdi ie ye geti.bu nedir arkadas uyuz olurum boyle kenardan koseden cıkan uyarilara.hala yapabilen yokmu?
  • birde beni sürekli oyundan atıyor bnde anlamdım modemi bile kapattım pc yendien başlattım ama hala aynı bugün hiç giremedim bir türlü oyuna 5 dk sonra donup atıyor oyundan hayır akk yide aşmadım daha aşmama 75 gb falan var
  • Battlelog eklentisi uyumlu hale getirilecek sanırsam.Diğer türlü chrome dan disable etmek uzun dönem bi çözüm değil.
  • Chrome artık NPAPI kullanan eklentileri güvenliksiz ve tehditlere açık bulduğu için desteğini kesecek. Yani uprise artık battlelog eklentisini yeni sisteme uygun hale getirmezse battlefield oynayamayacağız. O yüzden yeni eklenti gelir kısa süre içinde
  • hala gelmedi sanirim.sırf bu uyarıyla karşı karşıya kaldıgım icin ara veridm oyuna.
  • vay çakal demek sendin beni 2 de bir litle bird ile öldüren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muz Aromalı Khetçap

vay çakal demek sendin beni 2 de bir litle bird ile öldüren

vuruyoz işte naparsin.buyuk balık kucuk balıgı yer herzaman.sende büyüğcen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.