Bildirim
arkadaslar bu uyariyi neden alıyorum? (ss li)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bendede var aynı uyarı, her seferinde kapıyorum kendim. Takip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de var son birkaç gündür çıkıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de önceden yoktu şimdi çıkmaya başladı sizde mi o programı amblem kopyalamak için kullanıyorsunuz -
O uyarının sebebi, geçenlerde google chrome yeni sürüme güncellendi. Bazı uygulama uzantılarının desteğinin kesildiğini söylüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kara344
O uyarının sebebi, geçenlerde google chrome yeni sürüme güncellendi. Bazı uygulama uzantılarının desteğinin kesildiğini söylüyor.
nasıl cozeriz hocam?crome u silip yenidenmi kuralim? -
O uyarının size bir zararı yokki. Zaten zamanla o uyarı kalkar. Tekrar silip kurmakla düzelmez. -
once crome da yapıyordu simdi ie ye geti.bu nedir arkadas uyuz olurum boyle kenardan koseden cıkan uyarilara.hala yapabilen yokmu? -
birde beni sürekli oyundan atıyor bnde anlamdım modemi bile kapattım pc yendien başlattım ama hala aynı bugün hiç giremedim bir türlü oyuna 5 dk sonra donup atıyor oyundan hayır akk yide aşmadım daha aşmama 75 gb falan var -
Battlelog eklentisi uyumlu hale getirilecek sanırsam.Diğer türlü chrome dan disable etmek uzun dönem bi çözüm değil. -
Chrome artık NPAPI kullanan eklentileri güvenliksiz ve tehditlere açık bulduğu için desteğini kesecek. Yani uprise artık battlelog eklentisini yeni sisteme uygun hale getirmezse battlefield oynayamayacağız. O yüzden yeni eklenti gelir kısa süre içinde -
hala gelmedi sanirim.sırf bu uyarıyla karşı karşıya kaldıgım icin ara veridm oyuna. -
vay çakal demek sendin beni 2 de bir litle bird ile öldüren -
quote:
Orijinalden alıntı: Muz Aromalı Khetçap
vay çakal demek sendin beni 2 de bir litle bird ile öldüren
vuruyoz işte naparsin.buyuk balık kucuk balıgı yer herzaman.sende büyüğcen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X