Sıkılıyorum... Evet çok sıkılıyorum sıradan bir yaz günü hava sıcak gökyüzü bulutsuz ve güneşli denizde dalga yok ama ben evdeyim ne garip değil mi hayattan beklenicek ne varsa şuan hepsi dışarıda oluyor veya gerçekleşiyor ama ben evdeyim... Neden evdeyim bende bilmiyorum yapıcak iş mi yok aslında var dükkana gidip babamla çalışmak mesela ama ben evdeyim sıkılıyorum dükkandada sıkılıyorum ordada sıkılıyorum burdada benim sıkıntım çok büyükki kimse beni anlamıyor... Arkadaşlarımı arıyorum huh şakamı bu arkadaşlarımın hepsiyle konuşmayı denedim sırf biraz sıkıntım dinsin diye ama ya onun sevgilisiyle geçirdiği zamanı vardı yada şehir dışında ailesi ve arkadaşlarıyla beraber geziyordu tatilini yaşıyordu yada bilindiği gibi işi vardı ne işi söylemiyordu ama vardı işte işi ne diyebilirimki... Sevgilimde var evet bir tane çok sanşlıyım bence çok güzel gözleri, elleri,dudakları,yanakları vardı vücudu mükemmeldi bir kızdan fazlasıydı gerçekten kişiliğine gelince hayatımın aşkı diyebilirim noktayı koymak için yeterli sanırım bu tanım... Evet aşığım ona deli gibi biliyor oda bunu hissettiğini hissedebiliyorum bunu anlamaması için gerizekalı yada normal sıradan bir kız olmaması gerekiyor... Sevgilim çok güzel ama sırlarla dolu ve talibi çok rahatsız edeni çok, bende bilmiyorum bir savaşçı desem asil bir kişiymişim gibi olur heralde evet bir savaşçı gibi hepsiyle savaşıyorum sevgilime sarkanlarla kendimi belli etmeden savaşıyorum nasıl oluyor anlayamıyorum bende ama kız arkadaşım beni ortaya atmak istemiyor hiçbir şekilde... Evet sevgilim beni ortalara atmak istemiyor bu konularda belki iyiliğim için bana zarar gelmesin diye düşündüğünden yapabilir ama bana yapılacak en büyük kötülüğü yapıyor gururuma zarar veriyor hemde tam ortasına saplıyor resmen hançeri size söylüyorum hangi erkek kız arkadaşının isteği üzerine korumaz onu? Ne yapıyorsam onu sevdiğim için yapıyorum bu bir gerçek sevgi sözcüğü neyi gerektiriyorsa hepsine boyun eğiyorum ve sevgiye sadık oluyorum ne kadar üzülüp yaralansamda... Aile sıkıntısı çok ama çok büyük, babası anlattığına göre çok sıkı biriymiş öyle diyor yani ne diyebilirimki şu gün şurda şu şekilde buluşalım diyorum babam ordan gelir şurdan gelir birisi görür anlatır babama diyor bende tabiiki iptal etmek zorunda kalıyorum o düşüncemi,isteğimi,hevesimi... Ama babası öyle biri gibi çünkü geçen buluştuğumuz zamanda gizli saklı 30dklık bir buluşmaydı o buluşma, evet geçen buluştuğumuz zaman sanki GPS aygıtı varmış gibi arkadaşının telfonunu aradı babası, dediğiyde şuydu nerdesiniz,napıyorsunuz,kiminlesiniz demişti bende biraz strese girdim evet girdim biraz ve görüşme bitti o sıralarda... Arkadaşını aradı çünkü kızın telefonu bile elinden alınmıştı, kız arkadaşım ne kadar rahatsız olsada babasına boyun eymek zorunda ve eğiyorda... Şuan an itibariyle kız arkadaşıyla birlikte plajda geziyor,yüzüyor ve güneşleniyor dediğine görede çok erkek varmış ve hepsi ona bakıyormuş ve bende bunları bilerek gidemiyorum. NEDEN? Kız kardeşi yanında ve ben plaja gidersem eğer kız kardeşi beni babasına şikayet eder... Evet haklı sonuna kadar hak veriyorum çünkü küçük her çocuk bazı şeyleri ağzında tutmaz inat olsun diye söyler... Söylerde benim burda şikayet ettiğim olay ne? Benim şikayet ettiğim olay hiçbir arkadaşımın benimle 1 saatliğine plaja gelememesi onun şu işi var bunun şu işi var falanda filan ama ertesi gün olsun hani benim işim onlara düşmesin o zaman hepsi gelip bana şunu yapalım şunu edelim ne yapıcaz çok SIKILDIM diyorlar... Benim işim düştüğü zaman herkes elini ayağını çekiyor onlara ters geliyor uğraşmak... Kıskançlık şuan artık heralde zirvede dorukları geziyorki ben burda bu yazıyı yazmakla uğraşıyorum insanın elinden hiçbirşey gelmiyor hemde hiçbirşey şimdi gitsem yanına 5 dk arkadaş muhabbetiyle yanında kalırım merhabalaşırız nasıl olduğunu öğrenirim çünkü kız kardeşi tetikte değil mi? Saatler geçmiyor ne zaman bitecek bu eziyet şuan kimler laf atıyor sevgilime acaba diye... Şuan bir çığlık için vermiyeceğim şey yok...