Bildirim
Arkadaşlar çok acil iphonemu kaybettim :( !
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nasıl fake imei,fake'se hangi akılla aldın veya sen yapmışsan veya yaptırmışsan nasıl yardım bekliyorsun burdan... -
aldığımda bilmiyordum arkadaşlar sakın benim yaptığımı düşünmeyin. bu konularda sizin 1000de 1inizi bilmiyorumdur. yardımcı olabileceğiniz birşey mi bu durum? ya da çözülebilecek bir durum mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: orhanguclu
aldığımda bilmiyordum arkadaşlar sakın benim yaptığımı düşünmeyin. bu konularda sizin 1000de 1inizi bilmiyorumdur. yardımcı olabileceğiniz birşey mi bu durum? ya da çözülebilecek bir durum mudur?
Aldığında bilmiyorsan şu anda nasıl fake imei olduğunu bildin,mantıklı konuş biraz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 11 Mayıs 2011; 2:05:42 > -
cihaz iphone 2g mi?
fake imei olsa da bisey ilmaz ama telastan ne tazdigin anlasilmiyor? -
aldığımda bilmiyordum! aldıktan sonra öyle olduğunu söylediler! sana art niyetim yok diyosam yoktur! neyin peşindesin anlamadım! yardımcı olmayacaksan konuyu KİRLETME! -
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Nasıl fake imei,fake'se hangi akılla aldın veya sen yapmışsan veya yaptırmışsan nasıl yardım bekliyorsun burdan...
Arkadaşım sen Cumhuriyet Savcısı mısın yav? Bu nasıl bir tepki vermek. Soru soran sanki cinayet işlemişte sorguluyorsun. -
dost yardim istiosun once bi sakinles.sen daha telefonun modelini yazmamissin,version ne?neyle nasil restore yaptin? eger bu sorulara cvp verwmeyecek kadar az bilgi biliosan .sen hic restore falan yapma,ver para isi bilen birine yaptir. -
arkadaslar cihaz modeli iphone 2g. restoreyi yapma sebebim cihaz cok isiniyordu ve sarji yarim gun gidiyordu. restoreyi direk itunestan yapayim dedim. cihazi baglayinca direk karsima restore cikti oradan yapayim dedim. once 3.1.3 cihaz yazilimini indirdi sonra da restoreye basladi. sonra da cihaz usb ekraninda kaldi. -
arkadaşlar biraz telaşeye verdim kendimi. cihazı tamamen kaybettim zannettim. kusuruma bakmayın. -
Beyler tepkilerde biraz sakin olalım. Fake imei ile kullanılan bir iphone 2G olayı var sonuçta. -
hocam fake imei li bi cihaza orjinal restore dosyasi ile islem yapamazsiniz.fake imei niz kaybolduysa telegonu 1.1.4e dusurup sonra yine 3.1.3 e cikartmaniz lazim,forumda fake imei redsnow diye aratirsaniz konuyu bulabilirsiniz. ama sunu soyliyim bu islem
biraz ugrastirirci can skici olabilir. onun disinda suan cihaziniza reset atin.home ve pover tuslarina basili tutun ,hersey kararacak ve elma cikana kadar bekleyin ve elinizi cekin.bi deneyin. -
çok sağolun hocam sitede bununla ilgili cok güzel bi konu buldum öğleden sonra deneyeceğim oradaki olanları. eğer bir sonuca ulaşamazsam tekrardan buradan yazarım. allah razı olsun sizden. linki de buraya ekliyorum. belki benim durumumda olan arkadaşlara yardımcı olur.
http://forum.donanimhaber.com/m_35613418/mpage_1/key_fake,imei,redsnow/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X