Şimdi Ara

arkadaşlar definitive bp6 mı yoksa dali concept 8 mi yorumlar lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5.1 bir sistem almak istiyorum bu sistemle hem film seyretmeyi hemde müzik dinlemeyi düşünüyorum, receiver onkyo tx-sr 604 aldım fakat hoparlörlere iki marka nın modeli arasında gidip geliyorum ikisinide belirli sistemler oluşturarak film ve müzik deki performanslarını test ettim.

1. Sistem:

Definitive Technology
    Front: BP6
    Back: Promonitor 800
    Center: Pro Center
    Sub: Pro Sub 200

2. Sistem

Dali

Front: Concept 8
    Back: Concept 1
    Center: Concept Center
    Sub: Concept Sub

Arkadaşlar bu yazdığım sistemlerin 1. de sinema performansı gayet iyi fakat müzik performansını beğenmedim daliyi dinlediğimde sinema performansını yeterli buldum müzikde ise definitivden çok daha iyiydi özellikle bassların ve tizlerin ön planda bulunduğu rock tarzı müziklerle deneme yaptık özellikle pink floyd da ki performansı çok iyiydi şimdi sizlerin arasında da bu sistemleri kullananlar ya da test edenler olmuş olabilir sizce hangi sistemi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• ben olsam dali yi tercih ederdim her koşulda bana göre daha iyi
  • DEFİNİTİVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 8 Nisan 2007; 13:12:11 >
  • İki sistemin frontları arasında boyut farki var. DefinitiveTechnology'nin an az Bp8'ini diğer takıma ekleyerek dinlemen lazımdı zaten. bir de arkalarda ve center'de de pro serisi değil Bp serininin kendi takımına uygun olan Bp1.2 ve Bp2x'i ekletip dinle. Ayrıca Center'i de Bp8'e uyumlu olan 2000'li serisini dinle.

Ayrıca ben her iki markanın tüm kolonlarını saatlerce ve defalarca dinletim.

Dali'nin Consept serisi Dali'nin en ucuz fiyatlı serisi zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: glorfindel aldarion

Arkadaşlar 5.1 bir sistem almak istiyorum bu sistemle hem film seyretmeyi hemde müzik dinlemeyi düşünüyorum, receiver onkyo tx-sr 604 aldım fakat hoparlörlere iki marka nın modeli arasında gidip geliyorum ikisinide belirli sistemler oluşturarak film ve müzik deki performanslarını test ettim.

1. Sistem:

Definitive Technology
    Front: BP6
    Back: Promonitor 800
    Center: Pro Center
    Sub: Pro Sub 200

2. Sistem

Dali

Front: Concept 8
    Back: Concept 1
    Center: Concept Center
    Sub: Concept Sub

Arkadaşlar bu yazdığım sistemlerin 1. de sinema performansı gayet iyi fakat müzik performansını beğenmedim daliyi dinlediğimde sinema performansını yeterli buldum müzikde ise definitivden çok daha iyiydi özellikle bassların ve tizlerin ön planda bulunduğu rock tarzı müziklerle deneme yaptık özellikle pink floyd da ki performansı çok iyiydi şimdi sizlerin arasında da bu sistemleri kullananlar ya da test edenler olmuş olabilir sizce hangi sistemi almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• Bende verdigin sistemlere bakmıstım burada teknika ustada katılıyorum bencede enazından bp8 olmalı
    bp6 ların muzik performansını ben kendi zevkime gore hic begenmemistim dalinin concept 8 leri bana daha iyi gelmisti
    bp8 lerdede butceyi arttırman gerekiyor hele birde bp8 in kendi serisi center ve rearlarla butce biraz daha artacak
    buarada homethatere danda fiyat al forumdaki arkadaslara iyi fiyat veriyor madem definitive demis elini
    tasın altına biraz soksun iyi fiyat versin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.