Şimdi Ara

arkadaşlar far cry 3 ile ilgili direk spoiler soruyorum bitirmeyen girmesin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunun senaryosunu yeni bitirdim en sonunda citra ya katılmayı seçtim. arkadaşlara katılınca ne oluyodu söyleyebilecek var mı çok merak ettim

• arkadaşlarını seçince lizayı felan kurtarıyosun iplerini kesip . diğerlerini de kurtarıyosun . sonra citra diyo '' neden yapmadın , neden çözdün iplerini ? '' gibi bişeyler diyor . bu sırada dennis de diyor naptın sen neden kurtardın onları diyor . bıcagını çekiyor , bize saplıyacakken citra önümüze atlıyor ve citra ölüyor . dennis de diyor Allahım naptım ben allahım felan ağlıyo .. sonrası göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 4 Aralık 2012; 22:19:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

arkadaşlarını seçince lizayı felan kurtarıyosun iplerini kesip . diğerlerini de kurtarıyosun . sonra citra diyo '' neden yapmadın , neden çözdün iplerini ? '' gibi bişeyler diyor . bu sırada dennis de diyor naptın sen neden kurtardın onları diyor . bıcagını çekiyor , bize saplıyacakken citra önümüze atlıyor ve citra ölüyor . dennis de diyor Allahım naptım ben allahım felan ağlıyo .. sonrası göstermiyor

keşke onu seçseydim ya ben öleceğime citra ölürdü teşekkürler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: #senator#

quote:

arkadaşlarını seçince lizayı felan kurtarıyosun iplerini kesip . diğerlerini de kurtarıyosun . sonra citra diyo '' neden yapmadın , neden çözdün iplerini ? '' gibi bişeyler diyor . bu sırada dennis de diyor naptın sen neden kurtardın onları diyor . bıcagını çekiyor , bize saplıyacakken citra önümüze atlıyor ve citra ölüyor . dennis de diyor Allahım naptım ben allahım felan ağlıyo .. sonrası göstermiyor

aynen ya ben de friends seçmiştim . iyiki seçmişim sonra youtube de izledim citrayı seçince ne oldugunu . ihanet ediyomuş bize la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #senator#

quote:

aynen ya ben de friends seçmiştim . iyiki seçmişim sonra youtube de izledim citrayı seçince ne oldugunu . ihanet ediyomuş bize la

ya ben dedim ki citrayla evleniriz çocuklarımız olur adayı yönetiriz ben hayvan avlarım onları satıp geçiniriz falan.. meğer ne emelleri varmış kadının üzerimizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.