Şimdi Ara

arkadaşlar fotoğraf kalitesi hakkında yarım çok acil :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün fujifilm a920 makine aldım fotoğraf kalitesi çok tatmin edici gelmedi bana acaba benim beklentilerim mi çok yüksekdi anlamadım ya da gerçekten mi kötü anlamadım :( satıcı pazartesi istersen canon a560 ile değiştirebilirsin dedi rica etsem bi yardımcı olur musunuz?ekte bir tane fotoğraf koyacağım çok hızlı bi şekilde çekilmiş bir foto ama yardımcı olacaktır sanırım..şimdiden teşekkürler..

[img=http://img177.imageshack.us/img177/9199/dscf0026eb5.th.jpg]

• arkadaşlar bi cevap verseniz :(
  • evet forumda bi cevap yazmama kıtlığı war bu aralar . yardım istemek amaçlı 1-2 topic açtım cevap yazan tek tük dü . sağolsun silmişlerde başlıkları . senin soruya gelecek olursak evet bende pek beğenmedim kalitesini resimlerin . ama daha profesyonel yorumlar gelicektir elbet
  • Olympus u tek geçerim:)
  • çektiğin foto bir kere,cam arkasından,fotoları lütfen arada bir engel (cam vs..) olmadan çekin.
    Ne bekliyordunuz cam arkasından.
    Öyle cam arkasından kalite aranmaz.Bunu önce bir öğrenin.

@ramroat ; resmen boş konuşuyorsun ,ne olmypusu yahuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Mayıs 2008; 1:05:29 >
  • Cam arkasından çekimler, parlayan yüzey çekimleri, ayna gibi yansıyan cisimlerin çekimi v.b. durumlarda makine odaklanmakta zorluk çeker, hatta bazen odaklanamaz. O nedenle odaklanma hatasından kaynaklı bulanık görüntü oluşabilir.
    Birde benim aklıma gelen resim çekerken tuşa basış şekliniz. Resmi çekmeden önce tuşa yarım basıp odaklanmasını bekliyormusunuz, yoksa zıp diye tek seferde basıyormusunuz deklanşöre?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.