Şimdi Ara

Arkadaşlar Garanti Bnkasıyla çek işlemi yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar.babamın 31.05.2007 tarihinde ödenmiş çekini çaldırmış olup çaldırmadıklarını söylüyorlar. çekta tahrifat yapılmış oluyp 31.09.2008 yazılmıştır(9uncu ay nasıl 31 çeker) çekin kendisinde olduğunu iddaa ettiği kişi ise dava açmıştır.sakın garanti bankasından çek almayın.sizinde başınıza böyle iş gelebilir.bunun için ne yapmak lazımdır arkadaşlar acill cevap bekliyorum. cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labienus -- 11 Aralık 2009; 22:31:53 >

• Cek uzerinde vade olarak 31.09.2008 yazilabilir eger yazilan ay 31 cekmiyorsa 30 kabul edilir.Sadece subat ayi icin 28 veya 29 kabul edilir.
  • Odenmis cek banka kayitlarinda vardir.O yuzden ayni cekin tekrar tahsil olacagini zannetmiyorum.Cunku her cekin cek numarasi farklidir.
  • ödenmiş çek nasıl çaldırılıyor. meseleyi biraz daha netleştirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdekran

ödenmiş çek nasıl çaldırılıyor. meseleyi biraz daha netleştirmelisin.

arkadaşım çek hasanpaşa subesinden ibraz edilmiş olup şubemiz olan çeliktepeye ödenmiştir fakat nasılsa çek o gün merkeze gitmek yarine gaziosmanpaşada birini eline gitmiş hayret bence çalınma değil ama.sadece ben değil bir çok kişinin çeki böyle o şubeden o gün çalınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

Odenmis cek banka kayitlarinda vardir.O yuzden ayni cekin tekrar tahsil olacagini zannetmiyorum.Cunku her cekin cek numarasi farklidir.

arkadaşım ztn çekin aslını istedik fakat banka gösteremiyor.gop savcılığıda tahrifat var diye bizi çağırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.