Şimdi Ara

ARKADAŞLAR GEÇİŞ YAPACAĞIM TAVSİYELERİNİZİ YORUMLARINIZI ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNYVERSYTESY (BOLU)/Ziraat ve Do?a Bilimleri Fakültesi/Tarla Bitkileri

AHi EVRAN ÜNYVERSYTESY (KIR?EHYR)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

ATATÜRK ÜNYVERSYTESY (ERZURUM)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

ERCYYES ÜNYVERSYTESY (KAYSERY) (Bk. 789)/Seyrani Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

GAZYOSMANPA?A ÜNYVERSYTESY (TOKAT)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

KAHRAMANMARA? SÜTÇÜ YMAM ÜNYVERSYTESY/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

MUSTAFA KEMAL ÜNYVERSİTESİ (HATAY)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

NAMIK KEMAL ÜNYVERSİTESİ (TEKYRDA?)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

RECEP TAYYiP ERDO?AN ÜNYVERSİTESİ (RİZE)/Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Tarla Bitkileri

UŞAK ÜNYVERSİTESİ/Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Tarla Bitkileri

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNYVERSİTESİ/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri

• Selamlar..
    Ahi Evran da okuyorum. Kaldığım aparttaki arkadaşım da ziraat fakültesinde okuyordu.

Şöyle söyleyeyim tüm açıklığı ile. Ziraat fakültesi şehir dışında yani merkeze yakın değil. Dört bir yanı tarla. Sadece yanında bir fabrika var. Bu sene için merkeze taşınacak diye söylentiler vardı ama ne olur bilmiyorum.
    Şöyle de bir durum var, merkezde olsan bile şehrin merkezini yürüyerek 15 dk da bitirebilirsin. Çok ama çok küçük. Yapacak pek bir faaliyetin olmaz. Bir tane parkı var ama çekirdek vs yasak. Güvenlikler fır fır dönüyor anons falan geçiyorlar. Öyle de saçma bir sistem. Yani yere atmıyor olsan bile yasak. Ayrıyeten, merkezde yürürken Türkçe konuşana az rastlıyorum.
    Yani işin özeti büyük şehirden geleceksen, bu seçeneği şimdiden iptal et.

Hazır yazmışken bende fikir alayım; geçiş yapacağım üniversite şartları 2.30 ve üzeri e kontenjan 3.
    Benim ortalamam ise 3.55. Bu durumda benim ihtimalim nedir sizce ?

• teşekkür ederim yardımın için diğer üniversiteler hakkında bi fikrin varmı?
  • geçme şansın yüksek gibi görünüyor az değil 3 buçuk ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahims63

teşekkür ederim yardımın için diğer üniversiteler hakkında bi fikrin varmı?
    Maalesef diğer üniversiteler hakkında pek bilgim yok o yüzden yanlış bilgi vermek istemem.
    Ama Erciyes olabilir. En azından eli yüzü düzgün bir şehir atmosferi var kayserinin. Bu sene içinde çok kez gidip geldim.
    Kayserili arkadaşlar alınmasın ama ben şahsen insanlarını pek sıcakkanlı bulmadım, ya da bana öyleleri denk geldi bilmiyorum.
    Ama benim insanlarla işim olmaz, hava alayım yeter dersen kayseriyi düşünebilirsin.

Bende erciyese geçiş yapacağım, ama telaşlanma benimki myo, yani rakip değilim :)
  • ERCİYES HAKKINDADA ÇOK İYİ YORUMLAR YAZMIYOR İNTERNETTE YANİ AKTİVİTE FİLAN YOK GİBİSİNDEN ŞEYLER YAZIO
  • quote:

ERCİYES HAKKINDADA ÇOK İYİ YORUMLAR YAZMIYOR İNTERNETTE YANİ AKTİVİTE FİLAN YOK GİBİSİNDEN ŞEYLER YAZIO
    Bende çok iyi yorum yapmadım zaten :D sadece iş görür derecede olduğunu belirttim.
    Ama sen çok sosyal biriysen yani gece hayatın falan da varsa o yönden bende pek tavsiye etmem kayseriyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam beni tarif ettin :)
  • quote:

tam beni tarif ettin :)
    Eğer kriterlerin bunlarsa bu verdiğin listedeki şehirlerin neredeyse hiç biri sana uygun değil
  • kötünün iyisini arıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.