MUSTAFA KEMAL ÜNYVERSİTESİ (HATAY)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri
NAMIK KEMAL ÜNYVERSİTESİ (TEKYRDA?)/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri
RECEP TAYYiP ERDO?AN ÜNYVERSİTESİ (RİZE)/Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Tarla Bitkileri
UŞAK ÜNYVERSİTESİ/Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Tarla Bitkileri
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNYVERSİTESİ/Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri
Selamlar.. Ahi Evran da okuyorum. Kaldığım aparttaki arkadaşım da ziraat fakültesinde okuyordu.
Şöyle söyleyeyim tüm açıklığı ile. Ziraat fakültesi şehir dışında yani merkeze yakın değil. Dört bir yanı tarla. Sadece yanında bir fabrika var. Bu sene için merkeze taşınacak diye söylentiler vardı ama ne olur bilmiyorum. Şöyle de bir durum var, merkezde olsan bile şehrin merkezini yürüyerek 15 dk da bitirebilirsin. Çok ama çok küçük. Yapacak pek bir faaliyetin olmaz. Bir tane parkı var ama çekirdek vs yasak. Güvenlikler fır fır dönüyor anons falan geçiyorlar. Öyle de saçma bir sistem. Yani yere atmıyor olsan bile yasak. Ayrıyeten, merkezde yürürken Türkçe konuşana az rastlıyorum. Yani işin özeti büyük şehirden geleceksen, bu seçeneği şimdiden iptal et.
Hazır yazmışken bende fikir alayım; geçiş yapacağım üniversite şartları 2.30 ve üzeri e kontenjan 3. Benim ortalamam ise 3.55. Bu durumda benim ihtimalim nedir sizce ?
teşekkür ederim yardımın için diğer üniversiteler hakkında bi fikrin varmı?
geçme şansın yüksek gibi görünüyor az değil 3 buçuk ortalama
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahims63
teşekkür ederim yardımın için diğer üniversiteler hakkında bi fikrin varmı?
Maalesef diğer üniversiteler hakkında pek bilgim yok o yüzden yanlış bilgi vermek istemem. Ama Erciyes olabilir. En azından eli yüzü düzgün bir şehir atmosferi var kayserinin. Bu sene içinde çok kez gidip geldim. Kayserili arkadaşlar alınmasın ama ben şahsen insanlarını pek sıcakkanlı bulmadım, ya da bana öyleleri denk geldi bilmiyorum. Ama benim insanlarla işim olmaz, hava alayım yeter dersen kayseriyi düşünebilirsin.
Bende erciyese geçiş yapacağım, ama telaşlanma benimki myo, yani rakip değilim :)
ERCİYES HAKKINDADA ÇOK İYİ YORUMLAR YAZMIYOR İNTERNETTE YANİ AKTİVİTE FİLAN YOK GİBİSİNDEN ŞEYLER YAZIO
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahims63
ERCİYES HAKKINDADA ÇOK İYİ YORUMLAR YAZMIYOR İNTERNETTE YANİ AKTİVİTE FİLAN YOK GİBİSİNDEN ŞEYLER YAZIO
Bende çok iyi yorum yapmadım zaten :D sadece iş görür derecede olduğunu belirttim. Ama sen çok sosyal biriysen yani gece hayatın falan da varsa o yönden bende pek tavsiye etmem kayseriyi.