Şimdi Ara

Arkadaşlar GeForce now uygulamasının sağlıklı çalıştığı Tv Önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 55-65 inch arası marketinde GeForce now uygulaması olan ve akıcı çalıştıran, donma kasma kopma yapmayan Tv önerirmisiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• GeForce Now uygulamasını sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalıştırabilen, 55-65 inç arası televizyon arayışınız için aşağıdaki modelleri öneririm:

LG OLED55C1
    55 inç boyutunda olan bu model, GeForce Now uygulamasıyla uyumludur ve yüksek görüntü kalitesi sunar.

2
    **LG OLED55C1**
    55 inç boyutunda olan bu model, GeForce Now uygulamasıyla uyumludur ve yüksek görüntü kalitesi sunar.LG OLED65C1
    65 inç ekranıyla geniş bir görüntü deneyimi sunan bu model, GeForce Now desteğiyle bulut oyunlarını akıcı bir şekilde oynatabilir.

5
    **LG OLED65C1**
    65 inç ekranıyla geniş bir görüntü deneyimi sunan bu model, GeForce Now desteğiyle bulut oyunlarını akıcı bir şekilde oynatabilir.Samsung QN55Q70A
    55 inçlik bu QLED TV, Samsung Gaming Hub üzerinden GeForce Now ve diğer bulut oyun hizmetlerini destekler.

8
    **Samsung QN55Q70A**
    55 inçlik bu QLED TV, Samsung Gaming Hub üzerinden GeForce Now ve diğer bulut oyun hizmetlerini destekler.Samsung QN65Q70A
    65 inç ekran boyutuna sahip bu model, yüksek yenileme hızı ve düşük giriş gecikmesiyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır.

11
    **Samsung QN65Q70A**
    65 inç ekran boyutuna sahip bu model, yüksek yenileme hızı ve düşük giriş gecikmesiyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır.LG QNED90 Serisi
    55 ve 65 inç seçenekleri bulunan bu model, Quantum Dot NanoCell teknolojisiyle canlı renkler sunar ve GeForce Now uygulamasıyla uyumludur.

14
    **LG QNED90 Serisi**
    55 ve 65 inç seçenekleri bulunan bu model, Quantum Dot NanoCell teknolojisiyle canlı renkler sunar ve GeForce Now uygulamasıyla uyumludur.Bu modeller, GeForce Now uygulamasını destekleyen ve akıcı bir oyun deneyimi sunan televizyonlar arasında yer almaktadır. Ayrıca, internet bağlantınızın stabil ve yeterli hızda olduğundan emin olmanız, bulut oyun hizmetlerinden en iyi performansı almanız için önemlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekkür ederim

• Halihazırda elinde akılsız tv varsa "tv box" alarak da bu problemi çözebilirsin

• Tamacti Jun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginize, bir çok Tv box denedim, GeForce now uygulaması sağlıklı çalışmıyor. Oyun açılıyor, 3-5 dk oynanıyor ekran donuyor ve arka planda ses devam ediyor.
    Bu süre zaman zaman 15,20 dk olabiliyor bazen 1. Dk da donuyor.

Nvidia Shield var sorunsuz çalışan ama fiyatı 10 bin üstü Tv box ın.
    Acaba 10 bin vereceğime Tv ihtiyacıda var 4K Tv yok bende, 25-30 bine 2 sini birden çözebilirmiyim gibi düşündüm.

• Mixenon kullanıcısına yanıt

Anladım o zaman tv almayı düşünebilirsiniz. Tv boxlarda Geforce Now kullanmadım ama mantıken sorun çıkarmaması gerek. Çünkü Geforce Now 'un mantığı uzak bilgisayarın ekranını kendi ekranında görmek, yani mantıken Youtube'den video izlemekten hiç bir farkı yok. Geforce nowda önemli olan internet altyapınız. Bir sorun varsa bu sorunun sebebi internet altyapınız da olabilir bunu da gözardı etmeyin.

• Sana 60 hz lik tv leri önermişler sen de teşekkür etmişsin. Al o tv leri bakalım oyun oynayabilecekmisin. Samsung , lg bayileri tavsiye verirse boyle verir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Siz hangi modeli tavsiye edersiniz?

100-120 hz, siz 'epey karşılaştırma' sitesine girin, DOĞRULARI görürsünüz.

+ Oled TV 'ler, görüntü kalitesi anlamında en iyi TV lerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 20 Ocak 2025; 21:30:12 >

Tcl c755 serisi ozellikle oyun için dizayn edilmiş bir tv dir. Oyun monitorlerinden bile daha iyi performans veriyor. 144 hz

• forumu tcl çalışanlarımı bastı?

• GotSome kullanıcısına yanıt
    Bende şaşırdım kime inanacağımı TCL C755 iyi değil mi?

Tcl nin tek bir çalışanı ve bayisi yoktur. Samsung un yuzlerce bayisi ve çalışanı vardir. Burada ise samsung bayisi ve onun fake hesapları vardir. Kime inanacaksın biliyormusun? Kendine inanacaksın. Medimarkt a gidip bahsedilen tv leri kendin inceleyeceksin. Bu kişilerin övdüğü tv lerin aslinda kapıya bile koymayacak ürünler olduğunu goreceksin. Youtube da c755 oyun performans videolarina da bakacaksın. Boylelikle kararını vereceksin. Adam donanımhaber de 3 mesaj yazmış şimdiye kadar, sana tv tavsiyesi veriyor.

• Geforce now için tv alınmaz. Al ikinci el bir laptop tv den de Android box dan da iyi oynatır.

• LG'nin güçlü ekran teknolojileri sayesinde GeForce Now gibi bulut tabanlı oyun platformlarında düşük gecikmeli, yüksek kaliteli bir oyun deneyimi sunması büyük bir avantaj.

Özellikle OLED ekranların sunduğu canlı renkler ve düşük tepki süreleri bu tür platformlarda büyük fark yaratıyor. Ayrıca Microsoft ve Logitech gibi markalarla olan uyumluluk, kullanıcılar için kullanım kolaylığını artırıyor.

GeForce Now gibi platformlar için iyi bir internet bağlantısı ise olmazsa olmaz. Minimum 15 Mbps hızında stabil bir bağlantı öneriliyor, ancak en iyi deneyim için 50 Mbps ve üzeri hızlar tercih edilmeli. Ayrıca 5 GHz Wi-Fi veya kablolu bir bağlantı kullanmak, gecikmeleri azaltmada etkili olacaktır.

LG’nin Magic Remote kumandası ile bu tür uygulamaları kolayca kontrol edebilmek de kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor. 

OLED evo | TV | Televizyon Modelleri | Ekranlar | LG TR

Geforce Now Streaming On LG C1 OLED | WOW!

• TCL, gerçek kuantum noktaları olmayan kuantum nokta TV'leri satmakla suçlanıyor

Böyle bir aldatmaca gerçekten buna değer mi?

• Gönül Oled Tv almak ister ama fiyatları çok yüksek.

• izmirden kullanıcısına yanıt

Çin markaları hiç güven vermiyordu zaten ve aynı özelliklerdeki TV'lerini LG - Samsung - Sony gibi markaların UHD'lerini yanyana koydunuzda arada uçurum görüntü kalitesi farkı vardı çinliler çok mat kalıyordu QLED olarak sattıkları TV'lerin QLED olmadığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam diyordum hep demek ki haklıymışım :)

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

Yaani, biz de hep bunu söylemeye çalışıyoruz

Tanıtım yapıp, malını satmaya çalışan mağazaya gittiğin zaman inanır mısınız Onvo marka TV bile gözüme (ilk bakışta)harika geldi.

Nedeni basit, USB veya PC den 4K kaliteli içerikleri oynatıyorlar ve üstüne hangi malı satmak istiyorlarsa ,diğerinden daha iyi ayar yapıyorlar, ne oluyor o zaman 3 liralık mal bile 10 liralıktan iyi gözüküyor(çaresi muhakkak TV kumandalarını kendin alıp ,kendin ayarlayacaksın)

Burada benim hep bahsettiğim şey önemli olan ilk beğeniden ziyade, zaman içersin de göstereceği performans

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.