Şimdi Ara

Arkadaşlar Gene Ekran Kartimin Sorunu Lütfen bi El atalim ( ÇÖZÜLDÜ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen konumda da belirttiğim gbi power sup 450w ekran kartim 9400GT 128BİT 1GB Oyunlarda kitlenme yapiyordu ama 1 saat oynadikdan sonra fln tavsiyelerinizi dinledim isinmadan dolayidir dedim fani temizledim dün gittim macun sürdürdüm ama nafile gene kitledi gene kitledi, ekran kartimin fani calisiyor kasada hersey normal tek anormal ekran kartim arkadaşlar napicam artik kafayi yedim bi çözüm söleyin lütfen

Bu arada Ekran Kartimin Kitlediği An;

Sistem ;

ASUS M2V-MX (HAMMER)
    AMD athlon 64 3500+ (2.20ghz)
    2gb kingtiger 800mhz ram (ddr2) +512mb 533mhz ddr2 ram
    zotac 9400GT 128bit 1gb (550core) mhz ekran kartim
    sound blaster (audigy) advandec hd ses kartim

Kasa asus bütün sicakliklar normal ekran kartim oyundayken en son bakabildiğimde 62 derecede idi soruna yardim edicek arkadaşlara cok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanMahone -- 31 Temmuz 2010; 20:22:05 >

• yok artik o kadar kişi bakmiş bi kişi bile cvp atmamiş :S nasil cözücem DH da yardim etmezse
  • ekran kartından değilde kitlenme ve sonrası reset var ise bunun işlemci gibi birçok etkendan olabiliceğini söylemiştir arkadaşlar size.
    eğerki işlemciniz ısısını sabit tutamıyor ve yükseliyorse kilitlenme fonksiyonu tekrar devreye girer ve bilgisayar kendini yeniden başlatır.
    siz birde işlemci fanınızı temizleyip macunu silip ince olarak tekrar sürmeyi deneyiniz..
    zaten bilgisayar problemlerinde sorunlar deneme yanılma yöntemiyle giderilmeye çalışılmalıdır.
  • ya o diğil bende 8400GS de war onu takip denedim onda sorun yok kitlenmiyor ama nedense 9400GT takinca oyunlarda kitleniyor ekran renkleri biraz karincalaniyor koyuya gidiyor gbisinden şaşirtici bişi fanlarda 1 tane bile toz yok 0 alinmiş gbi ekran kartinada daha dün sürdürdüm macunu power sup mu ki bunun kaynagi anlamadim kafayi yemek üzereyim CİDDEN
  • sorunu hallettim sadece prototype de oluyormuş Kitlenme ^^
  • Bu arada termal macunlar tam etkilerini biraz kullandıktan sonra vemeye başlarlar mesela 100 saat gibi...
  • Hocam bu arada renkler falan bir garip oluyor , karıncalanma falan oluyor demişsin.Dikkat et ekran kartının bellekleri cortlamasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.