Çok uzun süredir 2005 - 2006 Tdci Focus bakıyorum. ghia olacak muhtemelen. Bütçem 28 bin tl. Bu araba çok hosuma gidiyor ama lütfen yardım edin bu paraya 100bin km deki arabalar var bunlar canımı sıkarmı? Turbo yada baska aksamında sorun çıkar mı? Biliyorum kısmet işi ama benim için inanın çok para o yüzden ziyan olsn istemem :( yardımlarını önerilerinizi bekliyorum saygılar
bende 2006 tdci ghia sedan focus sahibiyim 110 bin km de 1 yıldır bende 28 bin tl e aldım ankara arabası 2 sahibiyim 1 parça boyalı ondan daha öncede focus 1 kullandım ikisindende çok ama çok memnunum. 100 bin km sınırı ağır bakım vakti demektir. trigel seti debriyaj baskıbalata enjektörler turbo ve egr valfi dikkat edilmemişse bilinçsiz kullanıcının elinde ise bu kilometrelerde arıza verebilir. bunların hepsini yaptırmış biride arabasını satmaz satsada 28 bin tl e bulamazsın ben aracımı aldıktan 3 ay sonra değiştirdim expertizde çıkmamıştı 1000 tl debriyaj baskı balata dediğim gibi 5-6 yaşında araç arıyosun kusursuz bulmak çok ama çok zor olanda fiyat belli
ewt bnmde bi ara focus 1 im oldu çok memnundm o yuzden şimdi focus 2 arıyorm tabi ekonomiklik için de dizel.. çok tskler ilginiz için. Buldugum arabalarda illa ki boya var olmayan pek görmedim ama yeterki dediğiniz gibi iyi bir kullanıcıdan olsun. Araçta km ilerledikçe herhangi bi performans düsüklüğü yasadınız mı ? Artık km si düsük arabalara pek bakmıyorm çünkü hiç inandırıcı gelmiyor. Suan 2005 model için 130 bin km yi gözden çıkardım
2008 dizel 128 bin trend mi yoksa 2005 dizel giha mı. trend 28 ghia ya 26 istiyolar. km ilki 128 ikincisi 143 bin km
yucel ustam söyleyecekleriniz çok kıymetli mesajlarınızı bekliyorum
2005 model araba tekno paketli ve esp var en çok o hosuma gitti
Arkadaşım eğer acelen yoksa biraz daha araştır.Muhakkak düşük km li bir araç denk gelir. Kendimden örnek vereyim.Ocak ayında arabamı satım ve mart ayına kadar araba araştırdım. Her saat başı interneti kontrol ettim ve sonunda düşük km li buldum.Hem de Diyarbakır da bir polis memurundan. Akşam 6 da gördüğüm ilanı aradım ve 2 saat sonra yola çıktım.Ertesi gün sabah araç benimdi. İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun.TAvsiyem temiz bir araç bulursan 3 e 5 e bakma al.
Hocam km si düsük arabaya da hasar kaydı sorgusu yapıyorum 3 bin tl hasar görünüyo. Sizin araba km kaç
Ben andığımda 34 bin km de idi.Şimdi 39 bin km oldu. Memur olduğum için yılda en fazla 8-9 bin km yaparım.
arabayı satayı düsünürseniz buradayım :D bende zaten yılda en fazla o civarda kullanacak biriyim. Bizim gibi insanlar pek yok demekki ama 2005 model araba 145 de olunca
acele etme araç çok 2007 ghia bulsan uygun fiyata süper olurrr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme