İstanbul cok güzl bi sehir ama en güzel yeri neresi !! sahsen ben bulamıyorum !!! ccok yer var ama en guzel yer ???
ümraniye
üsküdar , beykoz , göztepe , ortaköy , sarıyer ve bu tarz sessiz sakin yerlerç.Manzaralı olması şart değil.Benim için sessiz sakin olsun yeter.Şuan Kartal dayım ses yok ama insanları biraz zıt bana.O yüzden pek sevmiyorum burayı
quote:
Orjinalden alıntı: teknologi
ümraniye
İstanbulun en güzel yerini bilmiyorum ancak en tehlikeli yeri KARAGÜMRÜK imiş öyle dediler bana.Ne kadar doğru olduğunu istanbullular anlatsın.
paran çoksa istanbul'un her yeri güzel izmit'ten çorlu'ya kadar
karagümrük yanıyor çünkü ondandır
istanbulda her bi yer güzel ayrıca nazikeciğe katılıyorum
doyun bu şehre vapura bin tranvaya bin metroya bin taksime git çamlıcama git kız kulesine git
hiçbir şey yapmana gerek yok bulunduğun sokağı iki tur at yeter
karaköy taksimin arka sokaklarıadaların ormanlarını unutmayalım
göztepe alternatif arama bile
beykoz ormanına gelmek isteyen olursa burdayım
gezeriz başka amacım yok
Zeytinburnu da en pisko yermiş !! Bana göre de bu dogru !
bostancı
Hacıhüsrev, Sarıgöl, Karagümrük İstanbulun en tehlikeli yerleridir..
En güzel yeri ise Balat..
CADDEBOSTAN SAHİLİNİ TEK GEÇERİM
kadıköy
quote:
Orjinalden alıntı: DreaMale doyun bu şehre vapura bin tranvaya bin metroya bin taksime git çamlıcama git kız kulesine git
hiçbir şey yapmana gerek yok bulunduğun sokağı iki tur at yeter
çook haklısın dostum ben 10 yıl istanbul da oturdum sonra ankara ya geldim lanet olsun geldiğim güne DÜNYA nın en güzel şehri istanbul. Trafiği, suçu vs onlarda olsun artık bu güzellikten faydalanmak isteyen art niyetlilerde olacak tabiki. Ankara istanbul yanında KÖY gibi kurtarın beni bu cehennem deeeen.
Çook dertliyim çok
Merter KöprüAltı..
kadıköy-acıbadem
abicim sen mahvolmuşsun bence orası köy değil ki bizim de köyümüz var ordan biliyorum