Şimdi Ara

arkadaslar ıyı bı ekran kartı hangı marka ve özelliklerı ne olmalı sızce??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanı oyun ıcın kesınlıkle kasma olmucak goruntu detaylarıda mukemmel olmalı nedır sızce?

• 1-) Ati x1900xtx crossfire 2-) Geforce 7950 Gx2 ya da 7900gtx sli

En iyi kartlar bunlar (ilki en iyisi). (Sli ve Crossfire çift kart, gx2 tek kutu olarak satılan çift kart çözümleri. Bunların tek olanları gene x1900xtx'in önderliğinde fazlasıyla yeterliler alttaki arkadaşın belirttiği gibi. Bilmemiz gereken hangi ayarları kastettiğin. Çözünürlük? Aa/af?)

Sorma amacın yeni kart almak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Haziran 2006; 13:58:49 >
  • yapmasını biliyorsunda neden bütçeni ve sistemini PCI-ex mi yoksa AGP mi olduğunu yazmıyorsun
    hayret bişey yaaaa
    daha yeni üye olmuşsun belli
    neden nasıl mesaj yazılıp nasıl topic açılacağını öğrenmiyorsun!!!!
    hem şu anki oyunları kasmadan oynatacak bir ekran kartı X1900XTX ve
    fiyatı 600$+KDV sana uyar mı bu?????

• Bence önce bir bütçeni ve yaşını öğrenmemiz daha doğru olur.
  • arkdaslar forumun kalitesini dusurmeyin eleştirileri şikayet et butonu yapın mesajla cvp vermeyin
    sadece soruya verilebilecek bir cevabınız varsa verin yoksa yapmayın böyle şeyler
  • gigabyte 7800gtx
  • al iki tane 6800 gs ne kötü nede çok iyi yaşa bilgisayar keyfini tabiki slı bi sistem kuracaksan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş uğramamış zaten bir daha. boşverin....
  • oyun için istiyorsann ati den vazgeçmeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp-bg

oyun için istiyorsann ati den vazgeçmeeee

nedenki...?
    x1900xtx için diyosan Nvidia'nın da buna karşılık kartları var..
    böyle markalara yönlendirmekden çok modellere yönlendirmek daha doğru olur...
  • bence en iyisi ASUS EN7900GTX. tabiki de NVIDIA, her zaman NVIDIA, yeşil yeşil duruyo ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythshadow

bence en iyisi ASUS EN7900GTX. tabiki de NVIDIA, her zaman NVIDIA, yeşil yeşil duruyo ne güzel

İyi olmasının nedenleri nedir? x1900xtx'e karşı hangi durumlarda üstünlük sağlıyor? Ya da üstünlük sağladığı alanlar daha mı fazla?

Fx serisi varken de mi her zaman Nvidia diyordun?

Kötü kart çıkarsa da Nvidia mı alacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pıquant

quote:

Orjinalden alıntı: hp-bg

oyun için istiyorsann ati den vazgeçmeeee

nedenki...?
    x1900xtx için diyosan Nvidia'nın da buna karşılık kartları var..
    böyle markalara yönlendirmekden çok modellere yönlendirmek daha doğru olur...

• yazmaktan baska birşey yapmayan bir insanı yönlendirmek bile yanlış.

Buda benden sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: mythshadow

bence en iyisi ASUS EN7900GTX. tabiki de NVIDIA, her zaman NVIDIA, yeşil yeşil duruyo ne güzel

İyi olmasının nedenleri nedir? x1900xtx'e karşı hangi durumlarda üstünlük sağlıyor? Ya da üstünlük sağladığı alanlar daha mı fazla?

Fx serisi varken de mi her zaman Nvidia diyordun?

Kötü kart çıkarsa da Nvidia mı alacağız?

Ya hemen çıkışacak yer aramayın ya. ben sadece nvidia serisinin 7900gtx modelini beğendiğimi söyledim. ati ismi hoşuma gitmediği için her zaman nvidia dedim. ilk ekran kartım da nvidia idi. kanım kaynadı nvidia ya. bu yüzden benim tercihim her zaman nvidia olur. atinin x1900xtx 7900gtx den daha iyi olabilir. ben yine nvidia secerim. keyfimin kahyası da değilsin ya.
    HER ZAMAN NVIDIA!!!

• Neyse uzatmayayım. Hatırlatmak istediğim yazı yazdığımız yerin bir forum olması ve bilenin de bilmeyenin de burayı okuduğudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.