Bildirim
ARKADAŞLAR K790 MI YOKSA NOKİA 6300 MI TAVSİYELERİNİZİİ BEKLİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence 6300.. hem çok ince hem daha şık.. -
tavsiyede bulunabilecek olan yokmu arkadaşlar hadi lütfen ama -
Sadece kamera olarak önde bence eğer onuda önemsemiyorsan.
6300 daha iyi bir seçim olacaktır -
quote:
Orjinalden alıntı: violina
tavsiyede bulunabilecek olan yokmu arkadaşlar hadi lütfen ama
tavsiye ettim ya yaw -
Benimkini begenmiyonn mu???
quote:
Orjinalden alıntı: thall
Sadece kamera olarak önde bence eğer onuda önemsemiyorsan.
6300 daha iyi bir seçim olacaktır
Şimdi farkettim k790 kamera olarak önde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 27 Mart 2008; 16:18:57 > -
Ses kalitesi, fotoğraf kalitesi ve pil performansı açısından Sony Ericsson K790i güzel bir tercih olacaktır. -
K790 tabiki. Hep söyledim gene söyleyim, 6300 ve diğer ucuz nokia modellerindeki 16 milyon renk olayı uydurma renklerden oluşuyor. Aldanmayın. -
k790i cok önDe 6300 sadece ince -
Kamera ve batarya performansi onemliyse K790 tabiki. -
ergonomik-şık-zarif ve kaliteli ekran istiyosan 6300 -
Se K810 i Kullanmış biri olarak Nokia'nın son modellerindeki vasat durumu ( Bayanlar için ) 6300 ile kırmaya çalıştıkları bariz şekilde belli oluyor. Fakat Sony ses ve görüntü kalitesi olarak 6300 dan bir adım önde gibi duruyor. -
kullanışlı ve şık 6300 -
quote:
Orjinalden alıntı: HacKarizma
Se K810 i Kullanmış biri olarak Nokia'nın son modellerindeki vasat durumu ( Bayanlar için ) 6300 ile kırmaya çalıştıkları bariz şekilde belli oluyor. Fakat Sony ses ve görüntü kalitesi olarak 6300 dan bir adım önde gibi duruyor.
nokia nın son modelleri ne yönden vasat ? -
k790i gibi bir cihazla 6300 ı ancak şekil yönünden kıyaslayabiliriz, onun dışında her yönden k790i tartışmasız çok daha üstün bir cihazdır, tavsiyem birde çok uygun hale gelen fiyatıyla kesinlikle k790i dir... -
quote:
Orjinalden alıntı: tek_korsan
quote:
Orjinalden alıntı: HacKarizma
Se K810 i Kullanmış biri olarak Nokia'nın son modellerindeki vasat durumu ( Bayanlar için ) 6300 ile kırmaya çalıştıkları bariz şekilde belli oluyor. Fakat Sony ses ve görüntü kalitesi olarak 6300 dan bir adım önde gibi duruyor.
nokia nın son modelleri ne yönden vasat ?
Demek istediğim telefonlar genelde üstün kalitede olan telefonlar . Bir bayanın eline yakışmayacak telefonlar ürettiği herkez gibi bizimde bildiğimiz aşikar. Fakat 6300 ve sonrası çıkan modeller daha zarif olduğuda göz ardı edilemez.Fakat 6300 da kalite değil her telefonda olan özellikler var. 2mpx Kamera artık tüm telefonlarda var . Veri alış verişini sağlayan B.T Tüm telefonlarda var. Artık telefonlar 3310 la değil alt seviye olarak tabir edilen 6600 dan bakılıyor.
-
6300 çok şık fakat kullananlar şarjının 1-2 gün gittiğini söylüyor. -
cevap yazan herkese çok teşekkür ederim kafamda güzel fikirler oluştu .. -
k790i 6300 kamera olarak daha iyi o yüzden k790 -
K790i çok daha üstün bir cihazdır ekran kalitesine önem vermiyorsan K790i derim
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- global telefon ne demek
- iphone 14 alınır mı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- küçük ekranlı telefonlar
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telegram video izleme
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X