Bildirim
Arkadaşlar kaç gündür doğru düzgün ders çalışamıyorum !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Lütfen arkadaşlar herkes birbirine yardım etsin.Sadece 250 puan ve bu sonuca nasıl ulaşabilirim ?? -
hangi tür lisedesin düzmü? -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
hangi tür lisedesin düzmü?
Meslek lisesi. -
oazaman bilemem meslek lisesi kötü zaten bişey öğretilmiyor falan diyolardı forumdaki arkadaşlar 2 senelik hakkını kullabilirsin olmazsa iyi çalışmalar :) -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
oazaman bilemem meslek lisesi kötü zaten bişey öğretilmiyor falan diyolardı forumdaki arkadaşlar 2 senelik hakkını kullabilirsin olmazsa iyi çalışmalar :)
Çok saol moral oldu bana da :) -
sen moralini bozma olabilir nedemek eyw -
Kimse yok mu yardım edecek gerçekten zamanımız az kaldı ve ne yapacağımı şaşırdım -
Sayısalsan organik kimya denge çözeltilerde denge kimyasal reaksiyon ve enerji konularını önce hallet bunlardan aşağı yukarı 15-20 soru arası geliyomuş. Fizikte elektrikli konular moden fizik basit harmonik düzgün dairesel manyetizma optik bunlara ağırlık ver biyolojiyi bilmiyom mattan da sanırım 12 sınıf konuları ve trigonometri fazla çıkıyo bilenler yazarsa iyi olur geodan da açıkcası bilgim yok hangi konu daha cok çıkıyo dersen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X