Şimdi Ara

Arkadaşlar kaç gündür doğru düzgün ders çalışamıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana 250 puan yetiyor ve ben ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Hangi konulara ağırlık versem bilemedim ve zamanımızda daralıyor. Gerçekten kafayı yemek üzereyim !!

• Lütfen arkadaşlar herkes birbirine yardım etsin.Sadece 250 puan ve bu sonuca nasıl ulaşabilirim ??
  • lys123 kullanıcısına yanıt
    hangi tür lisedesin düzmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

hangi tür lisedesin düzmü?

Meslek lisesi.
    oazaman bilemem meslek lisesi kötü zaten bişey öğretilmiyor falan diyolardı forumdaki arkadaşlar 2 senelik hakkını kullabilirsin olmazsa iyi çalışmalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

oazaman bilemem meslek lisesi kötü zaten bişey öğretilmiyor falan diyolardı forumdaki arkadaşlar 2 senelik hakkını kullabilirsin olmazsa iyi çalışmalar :)

Çok saol moral oldu bana da :)
    sen moralini bozma olabilir nedemek eyw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimse yok mu yardım edecek gerçekten zamanımız az kaldı ve ne yapacağımı şaşırdım
  • Sayısalsan organik kimya denge çözeltilerde denge kimyasal reaksiyon ve enerji konularını önce hallet bunlardan aşağı yukarı 15-20 soru arası geliyomuş. Fizikte elektrikli konular moden fizik basit harmonik düzgün dairesel manyetizma optik bunlara ağırlık ver biyolojiyi bilmiyom mattan da sanırım 12 sınıf konuları ve trigonometri fazla çıkıyo bilenler yazarsa iyi olur geodan da açıkcası bilgim yok hangi konu daha cok çıkıyo dersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.