Şimdi Ara

arkadaşlar laptopun fanını temizlettirdim ama hala fifa 14 kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fanımı temizlettirmeden önce fifa 14 ü very low ve low ayarda 1 maç yani 4 dakika oynayabiliordum ama şimdi 1 maç bile oynayamıorum oyun kasıyor sizce sorun nedendir bilgisayarımın sistem özellikleri şöyle ; ekran kartı:ati radeon 5600 1 gb ram:3 gb işlemcim:i3 core 2,13 ghz arkadaşlar ben şu kanıya vardım bilgisayarımın kasması işlemcimin düşük olmasından kaynaklanıor internette araştırdım işlemci arttırılabiliormuş overlock ile 3.2 ghz a kadar yalnız işlemcinin yanma ihtimali olduğundan pek yanaşmadım korktum yapmaya ve acemiyimde eğer overlocktan anlayan usta biri varsa bana teamviev den yardımcı olabilir mi ? arkadaşlar şu an param olmadığı için yeni bir laptop alamıyacam işsizimde hem ama evde canım çok sıkılıyor bu aralar futbola merak saldım hep futbol oynamak istiorum fifa oynamak istiorum neyse başınızı ağrıttım arkadaşlar bide konuyu yalnış yere açtıysam özür dilerim.bu arada laptopumun markası packard bell tj75

• Az konu açmışsın biraz daha aç birileri bakar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carlino C kullanıcısına yanıt
    @Yönetici veya @Modlar el atsın şu arkadaşa banlıcakmısınız ne yapıcaksınız yakında 20 tane konu açıcak!
  • arkadaşlar özür dilerim forumda yeniyim siz değerli kardeşlerimden ve modlardan özür diliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlino -- 10 Ekim 2014; 20:43:35 >
  • neyse asıl meseleye gelelim ALLAH rızası için biri bana yardımcı olsun fifa14 niye kasıor
  • ALLAH rızası için yardım edecek yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.