Arkadaşlar Merabalar Öncelikle... Ben Bi Kaç Gün Önce LG G3 Aldım. Bütün Güncellemeleri Falan Hepsi Tamam Ama Uygulamaların Güncelleme Bildirimi Gelmiyor, Sizdede Öylemi Acaba ? PlayStore Girdiğim Zaman Görüyorum Güncelleme Olduğunu... Diğer Akıllı Telefonumda Geliyordu (Örn. 3 Adet Güncelleme Var) Diye .. Play Storedan Uygulamaları Otomatik Güncelle Seçeneğide Tıklı. Sizde de Öylemi Acaba Bi Cevaplarsanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Cmkrtn26
Arkadaşlar Merabalar Öncelikle... Ben Bi Kaç Gün Önce LG G3 Aldım. Bütün Güncellemeleri Falan Hepsi Tamam Ama Uygulamaların Güncelleme Bildirimi Gelmiyor, Sizdede Öylemi Acaba ? PlayStore Girdiğim Zaman Görüyorum Güncelleme Olduğunu... Diğer Akıllı Telefonumda Geliyordu (Örn. 3 Adet Güncelleme Var) Diye .. Play Storedan Uygulamaları Otomatik Güncelle Seçeneğide Tıklı. Sizde de Öylemi Acaba Bi Cevaplarsanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Hocam otomatik güncelleme seçeneği açıksa neden size haber versin ki otomatik günceller. Bende o özellik kapalı internete bağlandığımda 8 uygulama güncellenmeyi bekliyor diye bildirim geliyor ben de hepsini güncelle diyorum. Sizde .. kadar uygulama güncellendi diye bir bildirim de mi gelmiyor?
Otomatik Güncellemiyor Dün Mesela Facebookla, Facebook Mesenger Uygulamasına Güncelleme Gelmiş Ama Güncelleme Gerekiyor Diye Bana Bi Bildirim Gelmedi PlayStore Girdiğim Zaman Gördümde Güncelledim. Acaba Bi Ayarı Falan mı Var Diye Merak Ediyorum. Belkide Her Uygulamada Gelmiyodur Diye Düşünüyorum Şuan :/ Bilemedim. Teşekkür Ederim İlgilendiğin İçinde :)