Arkadaşlar daha düne kadar oynadığım tom raider şimdi bana şirketle görüş yazılımın günü geçmiş tarzında hata veriyor CD'yi koydum ondada aynı hatayı veriyor. CD tak çalıştır CD'de set up'da yok CD deki uygulama dosyasına 2 cilick yapıyorum aynı hatayı veriyor. Lütfen yardııııııııııııııııııım acaba bilgisayardan yapabileceğim birşey varmı.
Herkeze hayırlı işler
arkadaşlar yokmu ya cevap verecek oyun yarıda kaldı ya. İyi bayramlar
arkadaşım.. oyunu oynamadım veya böle bi sorunla karşılaşmadım ama sanırım oyun internetten ya kendini update etmiş ya sen etmişsindir büyük ihtimalle.. yada kendini internetten güncelleyen bir cd bilemiyorum bi koruma yapmış olabilirler.. cdyi başka bir bilgisayarda dene (interneti olmasın) eğer oluyorsa senin bilg.a bi update atmış ama nasıl sileceğini inan bilmiyorum...
bende de internet yok
arkadaşım tomb raider adlı oyunun crack dosyasını bulman lazım yoksa belli bir zaman oynamana izin veriyor ve tum savelerin gidiyor
crack konusunda bana yardımcı olabilirmisin benim evde internet yok fabrikadaki bilgisayaradan bulabilirim
iyi bayramlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme