Şimdi Ara

Arkadaslar makine mühendisleri ne kadar alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni mezunlar ve mesleginde 10 15 yılı devirmisler ne kadar alıyor? Çok iyi üniversiteler ve iyi üniversiteler icin konusuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: win streak

3287 ytl

yeni zamlarla o kadar oldu mu yahu
  • Yeni mezunlar 2 bin civarında başlıyorlar gerisi sana bağlı olarak artıyor. Devlette 3-4 bin bandında alıyorsun.

• 2 bin ile sonsuz para arasinda degisiyor

• 1500 falan diyorlar palavra mi onlar?

• Mezun olduğun üniversiteye göre değişir bin liraya çalışanlarda var 5 bin liraya 10 bin liraya calisanda var tecrübe işi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisHekimii -- 25 Ağustos 2016; 0:25:45 >
  • Adını vermeyeceğim ünlü bir araba fabrikasında 3-4k ile başlıyorlar. Arge mühendisleri 5-6k'ya kadar alabiliyor. Baş mühendisler ve tecrübeli olanlar 8-9k arasında. Müdür, direktör vs. gibi yönetim kadrosu 10 ila 50k arasında alıyor.

• Asgari ucret 1300 lira?

• fire97 F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğim gibi mezun oldugun üniversiteye bağlı. Eğer iyi bi universitesiden mezun olmazsan is bulmana şükret derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisHekimii -- 25 Ağustos 2016; 0:27:59 >
  • 5 bin
  • Deu ege marmara gazi buralar nasıl?

• valla üniversite ve şehre bağlı mesela ankarada makine-savunma sanayi gelişmiş durumda gazinin sıralaması ytü ye göre düşük olsa da mezunları genel olarak ytü makinelerden daha fazla kazanıyor çünkü stajı ankara da e burdaki şirketler zaten yüksek maaş veren yerler aselsan tai falan daha bir sürü varda isimleri gelmedi aklıma. tercih döneminde çevremdeki bir sürü gazi makineden mezun olan kişiyle konuştum ki bunların hepsi ingilizce olmayan gaziden mezun olmuş ingilizce olanı yeni açıldı. maaşları hep 8-10 bin civarındaydı tabi ankaradaki şirketlerde çalıştıkları için. bende tercih döneminde 2.sıraya gazi ingilizce makine 3.sıraya ytü makine yazmıştım. sonuç olarak 1.tercihim geldi. makine okuyacaksan ankara da okumanı tavsiye ederim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankanka1111

Kardeşim dediğim gibi mezun oldugun üniversiteye bağlı. Eğer iyi bi universitesiden mezun olmazsan is bulmana şükret derim

Tamam ulan anladik heryere ayni seyi yazma bi tek odtulu calisiyor seyine sey yapayim

• dodgechallenger D kullanıcısına yanıt
    Bi tek odtulu çalışıyo diye bi şey demedim.Mezun olunca dediklerim karşına çıkarsa ağlama buralarda

• dodgechallenger D kullanıcısına yanıt
    Mesela hacettepe bilgisayar mezunları savunma sanayide güzel is bulur sadece odtulu felan demiyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: win streak

3287 ytl

bir üç bir iki bir sekiz bir yedi çift sıfır alır degilmi kardeşim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sEbAsTıaN2 -- 25 Ağustos 2016; 0:54:29 >
  • Bahsettigim yeni mezunlar ve deu ege iü marmara gazi gibi yerlerden bahsediyorum ve meslekte olgun donemleri

• 900le baslayıp 2000e kadar alabiliyo

• Up

• Tanidiklariniz varsa soyleyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.