Bildirim
ARkAdasLar mAzda 323 hb Hakkında acil hElp:)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mazdacı arkadaslar uyudunuzmu hepiniz::):) valla siz cevap vermeden ben uyumıcam:)):)) -
MOTOR BAYAĞI İLERLEMİŞ.
BAZI MOTORLAR VARDIR. 100 BİNDE PROBLEM ÇIKARMAYA BAŞLAR.
AMA AYNI ARACI MOTORU 250 BİNDE PROBLEMSİZ ÇALIŞABİLİR.
BU BENCE KULLANIMA BAĞLI. KONULAN YAĞIN KALİTESİ VS.
ARAÇ TEMİZ KULLANILDI İSE 250 BİN BENCE SORUN DEĞİL. AMA ARAÇ ÇOK JHIRPALAND İSE 100 BİN BİLE PROBLEM DİR BENCE. -
Normal kullanılmış bir mazda 323 ün motoru 350.000km sorun çıkarmadan hizmet eder.Mazda motorları koyulan yağı neredeyse hiç değiştirmez.Yani eski yağ ile yeni yağ renk olarak çok farklı olmaz.LPG nin ne zaman takıldığı da çok önemli ama 230.000 dikkat edilmesi gereken bir kilometre.Yağ tüketimi değişimden değişime yarım litreden fazla ise motorun bakımdan geçmesi gerekir. -
230.000 tehlikeli bir km.
bu km de bir aracı alman çin fiyat bayağı uygun olmalı.
fiyat nedir acaba?
ona göre konuşalım... -
ya arkadaslar benim konu darmaduman oldu:D:D araca bakmaya gittim baktım 93 model hb 323 fiyat olarak 4 milyara alıyordum lpgli işli degil ama ustaya goturduk aracı baktı arac onden vurmus ya saga yatmıs yada sagdan bariyele vurmus sag taraftan ve onden kazalı tabi yapılmısta yani kullanılıyor aracta bi macun atmıslar arabaya cok cok kalın atmaya baslamıs sagından solundan boya yılgın motora baktı km yuksek ama cok ii degil cok kotude degil dedi aracı koltuga gectim surdum:D:D boyle bişi yok araba haşat ucuyor yaw 4 üncü vites 140 gordu:D:D bu kadar seri bi arac gormedim ben biraz duzgun olsaydı alacaktım toplamak cok masraflı olur die almadım boyası kaporta curukleri motordan contadan yag kacırıyor kasnak yampalıo vs :( nasıl uzuldum anlatamam eli bos donunce yorumlarınız nedir fiyat olarak felan -
quote:
Orjinalden alıntı: kingger
ya arkadaslar benim konu darmaduman oldu:D:D araca bakmaya gittim baktım 93 model hb 323 fiyat olarak 4 milyara alıyordum lpgli işli degil ama ustaya goturduk aracı baktı arac onden vurmus ya saga yatmıs yada sagdan bariyele vurmus sag taraftan ve onden kazalı tabi yapılmısta yani kullanılıyor aracta bi macun atmıslar arabaya cok cok kalın atmaya baslamıs sagından solundan boya yılgın motora baktı km yuksek ama cok ii degil cok kotude degil dedi aracı koltuga gectim surdum:D:D boyle bişi yok araba haşat ucuyor yaw 4 üncü vites 140 gordu:D:D bu kadar seri bi arac gormedim ben biraz duzgun olsaydı alacaktım toplamak cok masraflı olur die almadım boyası kaporta curukleri motordan contadan yag kacırıyor kasnak yampalıo vs :( nasıl uzuldum anlatamam eli bos donunce yorumlarınız nedir fiyat olarak felan
fiyatı ne olursa olsun o araç alınmaz...
haşat olmuş alet yaaa...
yazık günah, derli toplu bişey bul arkadaşım.
o kadar darbesi ve sorunu olan bir araç bi daha ayar tutmaz bence...
93 model çok çok temiz mazda 323 ler 6 milyara orta ayar 323 ler 5 milyara gidiyo piyasada.
-
valla hocam 4500 e soyle 90 91 model bulsam lpgli iyi bişi alcamda bulamadım:( -
quote:
Orjinalden alıntı: kingger
valla hocam 4500 e soyle 90 91 model bulsam lpgli iyi bişi alcamda bulamadım:(
pes etmek yok, aramaya devam
ama bulursun bence, bulunamayack bir araç değil. -
valla arıorum devamlı ama yok işte:(:( -
yokmu 323 satan :D:D:D nakit alınır:D:D:D yaw bi 323 bulamadım iimi:( -
bende var ama 313bin km de
yok yok satmam onsuz naparım ben -
satmıyorsan bi tane buluver Yaw:D:D:p -
mazdacı abilerim kardeslerim varsa ablalarım :D:D nedir Yaw bu forumda kalmadımı mazdacı:D:D yorum yazan bilem yok artık:( -
Bende mazda 323 1.6 HB arıyorum.temiz ve uygun fiyata bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.ama benim acelem yok. taktım kafayı bu arabaya.
inşallah istediğin gibi birşey bulursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: drchtygn
Bende mazda 323 1.6 HB arıyorum.temiz ve uygun fiyata bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.ama benim acelem yok. taktım kafayı bu arabaya.
inşallah istediğin gibi birşey bulursun.
inş arkadasım bulursun gonlune gore bende bekliyorum valla inş bulurum
hım bu arada kim iki tane bulursa o digerine haber versin:D:D
cifte dugun gibi olur:D:D -
http://www.araba.com/690572.html
ya bi tane buldumda bursada adam nette konusmuyor taklası felan varmı diyorum:S
bursada bi tanıdıgım olsa baktıracam:S -
323 sedanımı satıyorum otomatik vites corolla veya renault 19 alacağım(düz vites)
müşterisini de buldum şimdi iş ayrılmaya geldi ama gel gör ki insanın ilk aracından ayrılması zormuş ya -
zordur hocam :D:D bende alamıyorum bir turlu bulamadım 90 91 soyle 4500 e felan sinir oldum yaw satması bi dert alması bi deRt:D -
bence biraz daha sıkıştır tabii mümkünse 5500 falan yap sonra internette ne kadar ilan varsa ara.Hepsi aşağı yukarı tamam derler yani 6 falan yazanları ara.Bu araçlar zaten kendiliğinden sağlam olduğu için masraf konusunda çok endişelenme.Ben almak istediğin 323 ü yemiş bitirmiş biriyim.Hali hazırda 91 model bir sedana da sahibim.Ne istersen cevaplarız burada.
Benzer içerikler
- mazda 3 yorumları
- toyota chr 2025
- bmw i3-elektrikli fiyat
- skoda ne malı
- doblo trekking 4x4 mu
- togg kampanya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X