Şimdi Ara

Arkadaşlar pc açıp kaparken hep sorun yaşatıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benım pc uzun süredir açarken özellikle sorun veriyor . Açıyorum ekran geliyor ancak devamı yok mouse klavye işlem yapmıyor. Oturumu kapatıp açıyorum görev yöneticisinden öyle düzeliyor ancak. Format attıysamda soruna çözüm bulamadım. Ve Web tarayıcılarım hep hata raporu veriyor hangisini kullanırsam kullanıyım. Başka cd ilede attım format durum düzelmedi neden kaynaklanır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: burgerking

benım pc uzun süredir açarken özellikle sorun veriyor . Açıyorum ekran geliyor ancak devamı yok mouse klavye işlem yapmıyor. Oturumu kapatıp açıyorum görev yöneticisinden öyle düzeliyor ancak. Format attıysamda soruna çözüm bulamadım. Ve Web tarayıcılarım hep hata raporu veriyor hangisini kullanırsam kullanıyım. Başka cd ilede attım format durum düzelmedi neden kaynaklanır acaba

kasanızın tüm bileşenleri söküp bir temizleyin,bios pilinide cıkarmayı unutmayın...daha sonra tekrar acın pc yi..ramleri,işlemciyi bir temizlemenizde fayda var
  • ya temızlemeyı nası l yapıcam ben zaten kasayı açık kullanıyorumda fon mu tutsamkı çıkartıp
    hepsini sökerimde bios plını çıkarmayı bılmıyorum onu nasıl çıkarıp takçam?
  •  Arkadaşlar pc açıp kaparken hep sorun yaşatıyor...

Ordaki tırnağı bastırırsanız pil kendi çıkacaktır
  • pili çıkarınca bişi yapmam gerekırmı
  • düzelir inş hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.