Bildirim
ARKADAŞLAR SİZCE TÜRKİYE'NİN EN EKONOMİK CİMRİ DİZELİ HANGİ MARKADA?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
toyota d4d renault dci. -
mitsubishi colt dizel iyilerden biri ekonomi konusunda
95 hp 1.5 motor
şehir içi tüketim 5.5 litre-100km
şehirler arası tüketim 3.8 litre-100km
http://www.temsa.com.tr/otomotiv/urunler.aspx?LNG=TR&uid=21&udt=Teknik
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ekim 2007; 12:35:53 > -
Bu konu geçenlerde 3 sayfa tartışılmıştı ve son noktayı koymuştum
Yeni Smart For two cdi
Şehir içi: 3.4 litre
Şehir Dışı: 3.2
Tr Satış fiyatı: 26.500 ytl
Şehir İçinde 3.4 litre yakan canavar motor..
3 silindir 800 cc
45 hp ( 3800d/d)
110 nm (2000 d/d)
En az yakanı bu, eğer en az yakandan sonrasını soruyorsan onu da arkadaşlar cevaplasın
-
quote:
Orjinalden alıntı: serdem
Bu konu geçenlerde 3 sayfa tartışılmıştı ve son noktayı koymuştum
Yeni Smart For two cdi
Şehir içi: 3.4 litre
Şehir Dışı: 3.2
Tr Satış fiyatı: 26.500 ytl
Şehir İçinde 3.4 litre yakan canavar motor..
3 silindir 800 cc
45 hp ( 3800d/d)
110 nm (2000 d/d)
En az yakanı bu, eğer en az yakandan sonrasını soruyorsan onu da arkadaşlar cevaplasın
az yaksa nolur uzun yolda çekilmez bu araba.araba dediğin biraz kalıplı olur be..
-
@cbkbjk Konuyu açan arkadaş az yakan diye sormuş, az yakıpta kalıplı olsun dememiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdem -- 20 Ekim 2007; 14:38:24 > -
ford fiesta 1.4 tdci -
Clio 1.5dci 65hp şehiriçi yoğun trafikte 6lt yakıyo daha ne kadar az yakabilirki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 20 Ekim 2007; 14:46:41 > -
4 kapılı olupta ailece binilebilecek ve piyasası olan bir dizel hangisidir -
citroen c3 1.6 hdi
ford fiesta 1.6 tdci -
Renault un ve Peugeot un dizelleri 407 1000 km nin üstüne cıkmıstı qashqai de gecen gun forumda vardı 1387 km yapmıs galiba sonucta o da renault dci motoru -
smart olmasi lazim yukarida bilgilere göre -
bence marka yada motorun önemi yok.
gaza az basarsan az , çok basarsan çok yakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 21 Ekim 2007; 7:28:33 > -
citroen 1.4 70hp -
ya o smartla ne sehir dısı falan insan hasat olur yaa one öle.. -
bence şu anda en iyi dizel motorlar 1.3 multijetlerdir bunu ben söylemiyorum bizzat aldığı ödül söylüyor.multijet motor=ucuz, sağlam,masrafsız e daha ne olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: cygor06
bence şu anda en iyi dizel motorlar 1.3 multijetlerdir bunu ben söylemiyorum bizzat aldığı ödül söylüyor.multijet motor=ucuz, sağlam,masrafsız e daha ne olsun
Citroen C3 ford fiesta peugeot 207 corsa grande punto muLtijet hepsi en az yakan dizeLLer -
Forumda dizelini ekonomik kullanan olduğunu sanmıyorum,ne zaman konu açılsa hız yapmaktan torktan ve 1.4 dizellerin ağırlığından bahsediyorlar.Okuduklarımdan yola çıkarak forum üyelerinin ortalama mazot harcamalarının 100 km de 7-8 lt olduğunu zannediyorum -
hepside üç aşşa beş yukarı aynı eskidenmişo çok yakan araba kavramı şimdi teknoloji gelişti birisi bişi yapsa hemen ötekide aynısını yapıypr yapamasa bile çalıyor yine yapıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X