Şimdi Ara

Arkadaşlar sizlerden birşey öğrenmek istiyorrum .. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • örnek olarak 80 lvl bir char var dielim ve ex 99.99 olduğunu düşünelim bu düzeye geldikten sonra kestiği moblardan sp ex gelior mu ? şimdiden tskler

• sp gelir ama exp gelmez %99.99 dan daha ileri gitmiyor
  • haha hep şöyle düşünüyorum.

adam full kassa 99.99 değil ex sayısı war ya hani c ye bastığımzda gördüğümz, oda fullendiği zaman adamın sadece 1 ex pointe ihtiyacı olacak :D (% değil).

we 90 lwl geldğinde jangana gidip bir mangyang kesip 81 olucak.. çok süper olur yaw :D

manyak kesince 3 ex.point ve 1 skill point geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 15 Aralık 2007; 9:19:09 >

• sp gelior yani süperr istediğimde bu ... acaba öle bişe olmasaydı napcam napcam die düşünüordum sp için aklıma tek bir fikir geldi oda ölüp ölüp tekrar kasmak oda mantıksız ama napalım skill point için .. ama ex % 99.99 olsa bile geldiğini söledin bunu öğrendiğim çok iyi oldu tsk ederimm ..
  • oo JaYzz naber kanki ? :D:D hatırladnmı beni ? :D az uru beklemedik senle
    sen bikere kesmştn. ben hala uru kesemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhanizgin

haha hep şöyle düşünüyorum.

adam full kassa 99.99 değil ex sayısı war ya hani c ye bastığımzda gördüğümz, oda fullendiği zaman adamın sadece 1 ex pointe ihtiyacı olacak :D (% değil).

we 90 lwl geldğinde jangana gidip bir mangyang kesip 81 olucak.. çok süper olur yaw :D

manyak kesince 3 ex.point ve 1 skill point geliyor

Bir 80 lvl anca 150 tane mangyang kesersi 00.01 gelir.

• Konu yanlış yerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.