Şimdi Ara

arkadaşlar twingo aldım sorularım olacak yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba genel olarak çok memnunum arabadan yol tutuşu,sürüşü bir harika ama ilk arabam olduğu için böyle sorunlar canımı sıkıyor.
    neyse gelelim twiğe :) 97 model motor ustasına ve renault servisine goturdum sorun yok dediler daha doğrusu rölanti valfı bozulmuş ucu aşınmış ondan yenisinin takılması gerekıyormus (araba boşta iken çiğ benzin kokusu geliyor )internette buldum rolanti motoru eurocell ve magnet markalı biri 28 biri 75 lira bumu alıp kendım takabilirmiyim bir yerde okudum beyine tanıtılması falan gerekıyormuş oyle yazmışlar. ayrıca bugun arabanın egsoz pulu eksikti yaptırmaya goturdum lambda değeri yüksek çıktı bu rölantinin yüksek oldugundan kaynaklanıyor gibime geliyor.ayrıca alırken arkadaş kumanda pili bozuk dedi fakat çalışıyor kumanda alıcısında bir sorun varmış herhalde nasıl düzeltebilirim son olarak arabanın yakıt tüketimi çok tutarsız 600-650 KM yolu 220 TL ile geldim yaklaşık 36 kuruş fakat araba şuan 100 KM de 55-60 TL yedi acaba devirsiz kullandığımdan olabilirmi malum devir saati de yok arabada yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.