Şimdi Ara

Arkadaşlar vdsl modem yardımı istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuda belirttiğim gibi vdsl modem yardımı istiyorum

vodafone nin 64mbit/240 akn ye sahip paketine geçiş yaptım.

ilk defa vdsl modem alacağım.

4 port olması gerek onun dışında belirlediğim başka bi özellik yok yardımınız için teşekkürler şimdiden.

• Airties 5650 - 5750 - 5760 modelleri işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Airties 5650 - 5750 - 5760 modelleri işini görür.

teşekkürler bakıyorum hemen.
  • elimde asus n14u var bu modem vdsl desteklemez değilmi ?
  • q0Ld Q kullanıcısına yanıt
    asus n14u VDSL desteklemez hocam

Güncel ve kaliteli bir ADSL modem ama VDSL hızlarına çıkamaz
    ayrıca VDSL hat bağlasanız da bağlantı sağlayamaz, ADSL hızında (düşük hızda) bağlantı kurması da teknik olarak mümkün değil.

asus n14u özellikleri

Genel Tanım;
    Çok amaçlı 300Mbps Wireless kablosuz ADSL2+ standardı Modem ve Router ( ADSL 24 MBit e kadar destekler)

Özellikler:
    EWAN desteği ile herhangi bir Ethernet portunu WAN portu olarak atayabilme
    EWAN üzerinden Fiber internet desteği
    Ağ yazıcı paylaşımı, dosya paylaşımı, torrent desteği ve medya sunucusu için USB portu
    USB portuna bağladığınız diske bilgisayarınız kapalıyken dahi torrent/dosya indirebilme
    USB yazıcı paylaşımı özelliği ile USB yazıcılarını ağ üzerinden kullanma
    30 saniyede hızlı ve kolay kurulum
    Misafirlerinize, zaman sınırlı özel bir kablosuz ağ oluşturabilme
    Trafik Yöneticisi ile kullanıcı bazlı bant genişliği tanımlama
    VPN Client ve VPN Server desteği (PPTP)
    USB port üzerinden 3G/4G bağlantı desteği (Telefon ve 3G Dongle üzerinden)
    Modem arayüzü üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz DDNS alan adı
    ASUS AiCloud ile ev ağınızdan Internet bağlantılı herhangi bir bilgisayar, Android veya iOS aygıtından verilerinize erişebilir, senkronize edebilir, paylaşabilir ve aktarabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 30 Mart 2016; 17:25:35 >

• hocam cevap için teşekkürler

asus dsl n17u ve airties 5650 arasında kaldım cüzdanım bu ikisine gidiyor asusa birazdaha yakınım daha önce hem airties hem asus kullanmış biri olarak sizin tavsiyeniz nedir acaba
  • Vdsl modemlerin kablo sonlandırmaları cat5 mi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus tavsiye ederim

• ObtObt kullanıcısına yanıt
    VDSL modeme taktığın gelen bağlantı kablosu
    ADSL modeme taktığın kablo ile aynı (normal 2 pin telefon hattı işte)

hocam sorunu doğru anladıysam cevabı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

VDSL modeme taktığın gelen bağlantı kablosu
    ADSL modeme taktığın kablo ile aynı (normal 2 pin telefon hattı işte)

hocam sorunu doğru anladıysam cevabı bu.

Evet hocam, bunu sormuştum sağolun. Bir de TP-LINK TD-W9970 modem hakkında bilginiz var mı, nasıldır?

• hocam tp lınk ı bılmıyorum mesela ben ama şu

asus dsl n17u yu pek bı onerıyorlar ben sahsen ondan alıcam
  • ObtObt kullanıcısına yanıt
    Şu an ben haftabaşından bu yana TP-link TD-W9970 ile vdsl bağlıyım, bi problem yaşamadım.
    Geçen haftasonuna kadar taahhüt modem kampanyası ile verilen vdsl modem zyxel VMG3312-B10B vardı, onda da bir sıkıntım yoktu, ama bozuldu alet 10 ay çalıştıktan sonra. Serviste şu an.

%100 emin değilim ama zyxel modemin üzerindeki usb portu usb 3.0, (rengi mavi idi, ancak kullanmadım performansını bilemiyorum)
    ancak Tp-link in usb port usb 2.0. Eğer modemin usb portuna disk bağlayıp networktenerişim yapmayı düşünüyorsan usb 3.0 portu olan ürünü seçmekte fayda var.

sahibinden de çok cazip fiyata vdsl modem (adsl fiyatına) satan telekom bayileri var.
    ZYXEL P2812 var
    ZYXEL VMG3312-B10B var,
    Ben olsam bunlardan yapıştırırım hocam her türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyigun -- 31 Mart 2016; 11:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Şu an ben haftabaşından bu yana TP-link TD-W9970 ile vdsl bağlıyım, bi problem yaşamadım.
    Geçen haftasonuna kadar taahhüt modem kampanyası ile verilen vdsl modem zyxel VMG3312-B10B vardı, onda da bir sıkıntım yoktu, ama bozuldu alet 10 ay çalıştıktan sonra. Serviste şu an.

%100 emin değilim ama zyxel modemin üzerindeki usb portu usb 3.0, (rengi mavi idi, ancak kullanmadım performansını bilemiyorum)
    ancak Tp-link in usb port usb 2.0. Eğer modemin usb portuna disk bağlayıp networktenerişim yapmayı düşünüyorsan usb 3.0 portu olan ürünü seçmekte fayda var.

sahibinden de çok cazip fiyata vdsl modem (adsl fiyatına) satan telekom bayileri var.
    ZYXEL P2812 var
    ZYXEL VMG3312-B10B var,
    Ben olsam bunlardan yapıştırırım hocam her türlü..

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için sağolun hocam. Modem bana da TTNET'ten geldi, dün teslim aldım. Sözleşme evrağında Airties 5650 yazıyor ama TP-LINK göndermişler, iyi ki de TP-LINK göndermişler. Forumlarda araştırdığım kadarıyla yorumlar olumlu. Henüz internet aktif olmadığı için kendim test edemedim. Aslında ilk başta iade etmeyi düşündüm. Görünüş itibariyle bana biraz basit gibi geldi ama mâlum işin içinde taahhüt olunca iade için geç kalmış olduk. Şimdilik işimizi görür en azından. Tekrardan teşekkür ederim. 👍🏼

Düzenleme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObtObt -- 31 Mart 2016; 12:29:00 >

• ZyXEL VMG3312-B10A v2 öneririm veya Turk Telekom abonesi isen kampanyalı olarak faturaya ek VMG3312-B10B veriliyor yine ZyXEL 'e ait. Tavsiye ederim iki ürünü de.
  • Bende ayni sekilde 64mbit 240adk olan vodafone internete basvurdum. 64mbit icin ADSL2+ modem yeterli degil mi? Bildigim kadar 100mbps ye kadar destekliyodu. Aklimda olan modem TP-LINK TD-W8968 bu. Acaba is gormez mi?

Edit: 2. El olarak Zyxel VMG3312 B10B modem 64mbps destekliyor degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmozturk -- 23 Nisan 2016; 13:58:49 >
  • mmozturk kullanıcısına yanıt
    Vdsl destekli olması lazım sinyal gelmez adsl vdsl ikisi ayrı sinyal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.