Şimdi Ara

arkadaşlar vodafone bayinden geliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce gittim sordum alacaktım 6 aylık vodafone faturalı hattım war ama bana dedikleri en az 250tl faturan olması lazım dediler sadece 6 aylık abone olman yetmiyormuş birde faturalarımın hepsi düzenli ödenmiş sonuç olarak alamadık telefonu.

• arkadaşlar bu fatura olayını nasıl çözeriz yardım edin
  • kriterleri sağlamıyorsan kredi kartından 12 taksit ile kontratın 12 aylık kısmını ödeyebiliyorsun.Sonraki kalan kısmında fatura kesiyorlar.Yani alamama gibi bir şansın yok.
    Ben turkcellden vodafone a geçtim dün.Hattın açılmasını bekliyorum sonra gidip kredi kartından alıcam.
  • kredi kartım olsa zaten hiç düşünmeden kontratsız alırım başka bi yöntemı yok mu bunun
  • arkadaşım bir başka wodafon hatlı bir arkadaşından rica et onunla gidip başvurun..tabii oda düzenli ödeme yapmışmı onu bilmen gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

arkadaşım bir başka wodafon hatlı bir arkadaşından rica et onunla gidip başvurun..tabii oda düzenli ödeme yapmışmı onu bilmen gerek..

Ama o zaman internet ve konuşma onun hattına geçmez mi?
  • geçer....
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat667
    kredi kartım olsa zaten hiç düşünmeden kontratsız alırım başka bi yöntemı yok mu bunun

Yok ne yazıkki.Zaten bu yazıyor detaylarda forumda da herkonu altında konuşuluyor aynı şartlar turkcellde de var hatta.Faturalarınızı düzenli ödeyin artık 6 ay düzenli ödenmiş fatura olunca ve toplamı 250 tl yi geçiyorsa ozaman tekrar gidin ve alın.
  • Kredi kartı çıkar kullandıktan sonra kır at sadece borcunu öde
  • Son 3 ayda toplam 250tl fatura ödeyebilmiş bir insanı (insan diyorum, zira sınırsız konuşmalar falan 60tl civarı aylık) bulabilirseniz bir şansınız olabilir.

Düzeltme: 6aylık toplamı 250 olucakmış, aklımda 3 ay diye kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 25 Eylül 2010; 14:00:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.