Şimdi Ara

Arkadaşlar VW'lerinize hangi benzin istasyonundan benzin alıyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,hangi benzin istasyonundan benzin alıyorsunuz?98 oktan mı normal mi?

• genelde shellden aliyorum ama arasira PO dan aliyorum , 97 olan ve daha iyi gidiyor araba
    quote:

Orjinalden alıntı: birkn

Evet arkadaşlar,hangi benzin istasyonundan benzin alıyorsunuz?98 oktan mı normal mi?
  • 1.Shell
    2.BP
  • shell den alınca 50-60 km daha az gidiyor aracım.
    shell'in benzini kaliteli, performanslı ancak çok çabuk bitiyor.
    bunun sebebi de "çok ince benzin" olması.. evet performanslı bir benzin olduğu bariz belli, ancak devir ekonumi devri.
    shell den doldurunca şehir içi 650 km yapıyorum. (zorla)
    ben BP ve OPET den alıyorum... bir depoyla 700 km yol yapıyorum.
    hemen kendini belli ediyor km olarak.
  • OPET tercihim. yol üzerinde bulamazsam BP.ikisinden kesinlikle vazgeçmem.
  • Opet
  • 2004yılında aracımı sıfır olarak almıştım. Daha başka marka pompa değmedi. Her zaman Opetden 98 oktan alıyordum tabi sonra opet kaldırdı 98i ben de 97ye döndüm. Neden hep opet diye sorarsanız çünkü otobil var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben dikkat etmiyordum ama edeyim:D
  • akpet

• pekiii en iyi euro diesel nerede

sehir bazina indirirsekte eskisehirde nerede hangi petrol
  • daha önceleri shell ve bpden alıyoduk eski arabamızda sorun çıkardı düz yolda çekişten düşmeler fln su mu katıyolar ne :D opetten alıyotruz artık hep. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. 95 kullanıyoruz. 98 pahalı oluyo be. ztn passat baya yakıyo maşallahı var :D
  • Müşteri memnuyeti en iyi olan benzin istasyonu ve benzini BP seçilmiş bende çok memnumum BP den.
  • Shell. Benzini shellden aklı kelden alıyorum.

Aslında her benzini denedik. Ben shell i sevdiğim için shellden alıyorum. Önemli olan benzin markası değil benzinci bana göre. Mesela Ankara oturduğum yer (y.ayrancı) shell var dikmen vadisinde adamların benzinlerin den dolayı 1 kere şikayetim olmadı. Ama başka shellden aldığım benzinin ardından çekişte düşmeler yaşamadım desem yalan olur. Her firmada vardır bu bildiğiniz gibi, BP iyi ama benzini aldığımız BP iyimi? Tamam shell iyi ama, bizim benzin aldığımız shell iyi mi? Bolu dağındaki PO dan ikayetçi olmadık ama yoldaki PO an başımıza ne gelecek vs vs vs.

İmkanım olsada sadece Havalimanındaki benzincilerden benzin alabilsem keşke :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.