Şimdi Ara

arkadaşlar win10 format atıcam bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelıkle 5 senedir iğrenç bir bilgisayarla uğraşıyordum.Sağolsun kuzenim kendine yeni bilgisayar alınca eskisini bana verdi (eskisi dediğim bile benımkınden kat kat iyi yeni gibi oldu bana) fakat vermeden önce özeli falan oldugu ıcın bılgısayarda format atmış öyle getirdi.allah razı olsun dedim ama win 10 prebuilderx bilmem ne diye birşey atmış preview versiyon heralde doldu süresi expire oldu.şimdi format atmam lazım ama hiç atmadım daha önce attım gerçi ama oda yani next next finish şeklinde.bi arkadaş win10 home nerden indirebilirim.indirince usbden nasıl başlatıyoruz bilgisayarı,o menüde ne yapıcaz bi bilgilendiricek bi arkadaşım varsa çok müteşekkür olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunasymb -- 6 Ağustos 2016; 22:55:41 >

• tunasymb T kullanıcısına yanıt
    bu konuda anlatımlar var. işine yarayabilir ve belki cevaplarınıda bulabilirsin. konunun linki:

https://forum.donanimhaber.com/m_108566413/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 7 Ağustos 2016; 9:36:09 >
  • Bilgisayarda daha önceden hangi işletim sistemi vardı ? Eğer windows 8 veya 10 ise lisansın olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir programla çok kolay birşekilde yazdım usbye yinede teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.