Şimdi Ara

Arkadaşlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşimin kullandığı yaklaşık 7 sene kadar önce aldığım bilgisayarın anakartı ve powersupı yandı.Makinayı tekrar çalışır hale getirmek istiyorum.işlemcisi pentium 4, 2.8 Ghz.şimdi benim bu işlemciye uyumlu almam gereken anakart nedir? yani alacağım anakartta uyum sağlaması için dikkat etmem gereken noktalar nedir.Belki boşver eski makina uğraştığına değmez diyen arkadaşlar olabilir belkide haklılar ama daha yeni bilgisayar kullanmaya başlamış olan birine hediye ederek onu sevindirmeyi düşünüyorum.şöyle ucuz tarafından bir anakart ve bir powersup alarak geçiştirmek istiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim

• 478 Anakart bulmanız gerekiyor, Ramlariniz'de DRR1 'dir. Sizin alacağınız Anakart 478 PIN DRR1 slotlu anakart. Ekran kartınız varsa oda AGP 'dir. Slotlardan azcok anlıyorsunuzdur.. Bu şekilde bi anakart işinizi görür. Tabii birde Power alacaksınız.
  • yardımınız için teşekkür ederim.powersup için 300 wattlık ortakalite birşey yeterli olur diye düşünüyorum.haklımıyım? Ayrıca gittigidiyor comdan bulduğum bir iki tane ikinci el 478 pin anakart var.Bunlardan birinde işlemci desteği celeron diyor.penim işlemcim pentium4 2.8 ghz bu anakart ile benim işlemcim uyum sağlarmı?son olarakta ddr ile ddr1 aynı ram mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janpo16 -- 21 Eylül 2010; 10:13:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.