Arkadaşlar Ben Program Bulamadım Birde Size Danışayım Dedim.Benim İstediğim Şey Şu.Arka Arkaya Çektiğim Resimleri Hızla Oynatıp Video Haline Getirmek. Yani Geçişler Hızlı Olacak Ve Film Gibi (Video) Oynayacak.Sinemalardaki Mantıkla Aynı Şey Aslında . . . Arka Arkaya Yaptığım Bir Sürü Çekim Var Onları Birleştirerek Film Yapmak İstiyorum
NOT=Slayt Gösterisi Yapmak İstemiyorum Dikkatli Okuyalım Lütfen
Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim
Aslında hemen hemen tüm video edit programları bunu yapar ama en kolayı bence Flash. Resimlere bir seri isim ver. Sonra ilk resmi Flash'a import et. "Seri buldum, hepsini alayım mı" der. Kabul et. Tüm resimler birer saniyelik aralarla yerleştirilmiş gelir. Süreyi uzatmak istiyorsan o resmi seçipF5'e basarak arayı uzat. Bir taraftan da olmuş mu diye play tuşuyla ara sıra izle. Tamamsa bir video formatında export et.
Çok Teşekkürler Bilgi İçin =) 1 Saniyeden Az Süreye Düşürebilirmiyiz Peki Süreyi ?
Yardım İçin Teşekkür Ederim Ama Saniyenin De Altına Düşürmek İstiyorum Ya .Sinemalardaki Makara Sistemi Gibi
moviemaker ile de yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: osmancona
moviemaker ile de yapabilirsin
başka türlü basit bir şekilde yapamazsın win7 için resmin üstüne tıklayıp Video Araçları diye sarı bir yer çıkacak orda düzenden süreyi 0,05s falan yapabilirsin(en düşük 0,03 bu senin işini görür herhalde).
Bende arıyorum böyle bir şey
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme