Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım lütfen çok kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli donanımhaber sakinleri sizce aşağıdaki notebooklardan hangisini tercih etmeliyim

http://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook

http://www.teknosa.com/urunler/119961485/toshiba-qosmio-x870-15e-notebook-pqi-abg-102-tasin?term=turuncuindirimozel

Acil yardımlarınızı bekliyorum.

• Şahsi tercihim Asus olurdu nedenine gelirsek 4700HQ arada bi uçurum olmasada 3630QM'e göre daha performanslı bir işlemci Asus ekran çözünürlüğü full hd toshiba ise 1600x900 Asus 16gb bellek toshiba 8gb. Toshibanın üstün olduğu tek nokta ekran kartı gibi yüksek detayda oyun oynamak istiyorsan ekran kartından dolayı Toshiba tercih edilebilir ama geri kalan herşeyde Asus üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Şahsi tercihim Asus olurdu nedenine gelirsek 4700HQ arada bi uçurum olmasada 3630QM'e göre daha performanslı bir işlemci Asus ekran çözünürlüğü full hd toshiba ise 1600x900 Asus 16gb bellek toshiba 8gb. Toshibanın üstün olduğu tek nokta ekran kartı gibi yüksek detayda oyun oynamak istiyorsan ekran kartından dolayı Toshiba tercih edilebilir ama geri kalan herşeyde Asus üstün

Bilgilendirme icin teşekkür ederim suan asusu 2699 tlye kliksa satiyor buda onu daha cazip kılıyor benim icin esasen. Beni düşündüren tek nokta toshibanin 8gb ssd hybrid hdd eki ve gddr5 ekran karti. Aslinda oyunlar için cok fazla detay gerekmiyor benim icin yalniz saatlerdir araştırma yapmama ragmen gt750m 4g lik ekran kartınin bellegini bi turlu bulamadim gddr5mi yoksa ddr3mu acaba? Ayrıca asusun full hd olduğuna emin misiniz? Bu husustada hicbir bilgiye rastlamadım. Son olarakta asusta acaba ayrıca ssd takabilecegim bir yer varmidir. Yani 1tb 5400rpm ye ek olarak 120gb ssd takmak mümkünmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet___58 -- 29 Aralık 2013; 1:58:50 >

• DDR3 sanırım hocam şu siteden 2 kartın kıyaslamasına bakabilirsinhttp://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1246&gid2=687&compare=geforce-gt-750m-vs-geforce-gtx-670m
    ddr3lü modelinde oyun performansı kötü sayılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

DDR3 sanırım hocam şu siteden 2 kartın kıyaslamasına bakabilirsinhttp://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1246&gid2=687&compare=geforce-gt-750m-vs-geforce-gtx-670m
    ddr3lü modelinde oyun performansı kötü sayılmaz

2 kartta 7 puan almış çeşitli açılardan birbirlerine üstünlükleri var. Bir oyun bilgisayari aramadigimi nezere alirsak asus cok daha mantikli gorunuyor. Alacagim bilgisayarin beni bi 5 sene tasimasi gerekiyor bir onceki bilgisayarim casper nirvana 5. senesini doldurdu ve hala cok iyi çalısiyor alacağım bilgisayarda beni en az onun kadar goturmeli. Suan hddye + ssd takilabilirmi kasa icerisinde anakart uzerinde bunun destegi varmi onun arastirmasi icerisindeyim cunki bu makineye ssd yakışır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardim bekliyorum.

• Yardım edebilecek kimse yokmu?
  • hocam cpu derinde asus diyorum Toshiba nin cpu su da çok iyidir uçurum yok aralarında. fakat gtx670m bulunuyor. gtx oyun tabanlı yapılan ekran kartıdir. gtx670m > gt750m ssd bulunuyor. ekranin full hd olmasi çok ta önemli değil zaten zamanı geldiğinde oyunlarda 720p oynayacaksin. Eğer ben battlefield 4 , ghost vs.. gibi oyunlar oynayacagim diyorsa Toshiba al. ileriki oyunlara dönük iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

hocam cpu derinde asus diyorum Toshiba nin cpu su da çok iyidir uçurum yok aralarında. fakat gtx670m bulunuyor. gtx oyun tabanlı yapılan ekran kartıdir. gtx670m > gt750m ssd bulunuyor. ekranin full hd olmasi çok ta önemli değil zaten zamanı geldiğinde oyunlarda 720p oynayacaksin. Eğer ben battlefield 4 , ghost vs.. gibi oyunlar oynayacagim diyorsa Toshiba al. ileriki oyunlara dönük iyidir.

Hocam hali hazırda iki üründe tükenmiş durumda asusu almak icin bilgisayar basina gectim ama malesef bitmisdi bir baska kampanyayi bekleyeceğim artık sağlık olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.