Şimdi Ara

Arkadaşlar yardım MAZDA 323 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 11000 tl ile araç almak istiyorum 2 araç arasında kararsız kaldım .
    1-Mazda 323 260000 km 4 cam otomatik -hodrolik direksiyon- klima -elk. Ayna . calismiyan aksami yok son 11500 diyor tanidik arkadasta biraz daha zorliyacam sadece frenler biraz zayif diyor ve keyfe keder boya isleri var. Tanidik oldugu icin a-z herseyini anlatti bana o yuzden icim biraz rahat.
    2- Daewoo lanos 1999 model 130000 de bu arabayida netten buldum sahibinide hic tanimam bu arkadasta 11000 e bırakıyor .
    Bu iki aractan sizce hangisi oncelikle ben araca 1-2 sene binmek istiyorum somra duruma gore degistiricem. Bu paraya kuş serisi veya reno tipo gibi araclardansa bunlar daha cazip geldi yanılıyormuyum acaba arabadanda fazla anlamiyorum o yuzden yardim ederseniz sevinirim yarın mazdayı ustaya göstericem o yüzden . Benim ilk aracım olacak bu iki aracta bana cok sık masraf açarmı sanayiye en az hangisi götürür veya bu bütçeye başka araç varmı mantıklı.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodyak6 -- 18 Mart 2016; 9:39:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 vitara hakkında yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.