Şimdi Ara

arkadaslar yardım(X-Gunz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim sorunum Xgunz u indirdim ama update yaparken exe sini atamıyor wirüs war diyor sonra kapanıyor eger exe yi uplaod edebilirseniz lütfen cok makbule gecer simdiden tesekkürler...

• exe.de virüs bazı virüs programlarınca algılanır kardeş.
    virüs programını kapatıp dene bi eminim olucakdır.Çnkü exe. doğrudan server ı açan hostun pc sine bağlı olduğu için uzak mesafeli bağlantıdan dolayı virüs programlarınca key yada trojen olarak algılana bilir.Çnkü başkasının pc e girmiş gibi oluyorsun ve oda snn pc e giriyormuş gibi olur.
    Gunz exe.de çok fazla görünmezdi ama ko da sro da falan görünürdü.
    Up edeyim ama launchermi normal exe. mi?_?

normal exe. i upload ettim.
    Buyur TIKLA

Buda virüstotal sonucu sonra snn virüs programı yine virüs olrak algılıcak byk iht. deme virüslü paylaşım yapdın
    Buyur buda sonuç.

TIKLA

Not:Download linkinde **** olarka yerlere -leri kaldırarak r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazıcağını biliyorsundurda ben yine hatırlatam dedim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 25 Şubat 2008; 22:42:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E066D474

exe.de virüs bazı virüs programlarınca algılanır kardeş.
    virüs programını kapatıp dene bi eminim olucakdır.Çnkü exe. doğrudan server ı açan hostun pc sine bağlı olduğu için uzak mesafeli bağlantıdan dolayı virüs programlarınca key yada trojen olarak algılana bilir.Çnkü başkasının pc e girmiş gibi oluyorsun ve oda snn pc e giriyormuş gibi olur.
    Gunz exe.de çok fazla görünmezdi ama ko da sro da falan görünürdü.
    Up edeyim ama launchermi normal exe. mi?_?

normal exe. i upload ettim.
    Buyur TIKLA

Buda virüstotal sonucu sonra snn virüs programı yine virüs olrak algılıcak byk iht. deme virüslü paylaşım yapdın
    Buyur buda sonuç.

TIKLA

Not:Download linkinde **** olarka yerlere -leri kaldırarak r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazıcağını biliyorsundurda ben yine hatırlatam dedim =)
    Ha bide benden bir öneri theduel.exe yi ilk indirdiğiniz zaman yedekleyin. Zaman geçince değişiyor bazen oyuna girmiyor bu yüzden yedeklerseniz iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: __bluefire__

Ha bide benden bir öneri theduel.exe yi ilk indirdiğiniz zaman yedekleyin. Zaman geçince değişiyor bazen oyuna girmiyor bu yüzden yedeklerseniz iyi olur

Alıntıları Göster
    saol Jr ama bende bit hata weriyor xgunz.exe yi atarken..

• quote:

Orijinalden alıntı: [S]hineDow[N]

saol Jr ama bende bit hata weriyor xgunz.exe yi atarken..

Alıntıları Göster
    [img=http://img146.imageshack.us/img146/8184/adszwn9.th.png]iste benim hata bu Jr thekinq veya baska bir bilen arkadasımız nasıl düselticemi sölerse cok makbule gecer sunu yapamadım jr sagolsun exe yi yaptıkta o sorun war bide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [S]hineDow[N] -- 26 Şubat 2008; 15:36:23 >

• quote:

[img=http://img146.imageshack.us/img146/8184/adszwn9.th.png]iste benim hata bu Jr thekinq veya baska bir bilen arkadasımız nasıl düselticemi sölerse cok makbule gecer sunu yapamadım jr sagolsun exe yi yaptıkta o sorun war bide..

Alıntıları Göster
    Güvenlik duvarını kapatıp bi denermisin?

• quote:

Güvenlik duvarını kapatıp bi denermisin?

Alıntıları Göster
    öylede denedim olmuyor ya bi oynayamadım... :(

• quote:

öylede denedim olmuyor ya bi oynayamadım... :(

Alıntıları Göster
    bnde bu problem int. koptuunda oluodu int.te problem olmasın ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Rock3R

bnde bu problem int. koptuunda oluodu int.te problem olmasın ??

Alıntıları Göster
    hayır int warkende oluyor hiç giremedim oyuna..
  • quote:

hayır int warkende oluyor hiç giremedim oyuna..

Alıntıları Göster
    bn x gunz ı update ettm sorun olmadı ama bnde calısmıo x gunz o ayrı
  • quote:

bn x gunz ı update ettm sorun olmadı ama bnde calısmıo x gunz o ayrı

Alıntıları Göster
    Firewall kapada dene o hata bendede verio sen onu takma ok de geçsin X gunz dosyasına gir theduel.exe den oyuna gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrednL.triceps

Firewall kapada dene o hata bendede verio sen onu takma ok de geçsin X gunz dosyasına gir theduel.exe den oyuna gir

Alıntıları Göster
    bndede önceden çalısıodu simdi o problem duel exe den girince hep deniyorm serverler yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: newherochu

bndede önceden çalısıodu simdi o problem duel exe den girince hep deniyorm serverler yok

Alıntıları Göster
    serverlar gelmiyorsa bi ara launcheri açıp update etde gelsinler.
    Ben öle yapıyorum hemen geliyorlar valla hiç bekletmiyorlar.
  • quote:

serverlar gelmiyorsa bi ara launcheri açıp update etde gelsinler.
    Ben öle yapıyorum hemen geliyorlar valla hiç bekletmiyorlar.

Alıntıları Göster
    bndede calıştı launcherı ac update et the duel den gir hep acılıo
  • quote:

bndede calıştı launcherı ac update et the duel den gir hep acılıo

Alıntıları Göster
    launcer açılınca o hatayi verio iste http://img146.imageshack.us/my.php?image=adszwn9.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: newherochu

launcer açılınca o hatayi verio iste http://img146.imageshack.us/my.php?image=adszwn9.png

Alıntıları Göster
    sen eminmisin firewall u kapatıından olmassa direk the duel den dene üzgünüm
  • quote:

sen eminmisin firewall u kapatıından olmassa direk the duel den dene üzgünüm

Alıntıları Göster
    @[S]hineDow[N] FireWall ı kapat.

@newherochu sende firewall ı kapat aynı hata ikinizde var.modemden firewall ı kapatın
  • quote:

@[S]hineDow[N] FireWall ı kapat.

@newherochu sende firewall ı kapat aynı hata ikinizde var.modemden firewall ı kapatın

Alıntıları Göster
    JrChesta bu arada senin x gunzda nickn ne bi ara beraber takılalım x gunzda biraz bişiler öretirsin ha nedersin??

• quote:

JrChesta bu arada senin x gunzda nickn ne bi ara beraber takılalım x gunzda biraz bişiler öretirsin ha nedersin??

Alıntıları Göster
    bugün x gunzda cok garip bişe oldu JrChesta da gördü dün oyunda 33 lwl dm 17 lwla düsmüşm

• quote:

bugün x gunzda cok garip bişe oldu JrChesta da gördü dün oyunda 33 lwl dm 17 lwla düsmüşm

Alıntıları Göster
    roll back atmıslardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.