Şimdi Ara

ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE N70E BAKTIM BİZİM BURAYA GELMİŞ WE BÜTÜN PLANLARIM DEĞİŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce n70e elimde baktım çok manyak bi alet çok kibar we hoş duruyo bütün fikirlerim değişti n90 gözümde biraz düştü ama hala kararsızım...

• n70derım ben ama bekle fıyatlar cok oynuo bu ara
  • İlk çıkış fiyatı 1400 dü, ikinci gün ben 1,128 aldım, şuan eminim aynı yerde 1,050 hatta biraz zorlasan 1 e alırsın... Bencede güzel cihaz...
  • peki ortalama ne kadar etrafta arkadaşlar?
  • n90 bnce abi ya
  • BEN BUGUN SORDUM TELEFON BORSASI DİE Bİ YER VAR KIZILAYDA 850 MİLYON FİYATI VAR N70SİN BEYLER BİLGİNİZE BENDE BEKLİYORUM BİRAZ DAHA DÜŞMESİNİ FİYATIN 800 750 GİBİ ALICAM KISMETSE (büyük yazmışım kusura bakmayın ;))
  • gokhan bn de kesinlikle senin gibi düşünüodum n70 arada 6680in kopyası bi tel falan diyodum ama bizzat kendim baktım görüşlerim değşti walla sen de bi görmelisin...
  • gokhan bn de kesinlikle senin gibi düşünüodum n70 arada 6680in kopyası bi tel falan diyodum ama bizzat kendim baktım görüşlerim değşti walla sen de bi görmelisin...
  • O borsadakilerin Maltepe pazarı elamanları ve maltepe pazarı malları olduğunuda biliyosundur umarım!
    quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

BEN BUGUN SORDUM TELEFON BORSASI DİE Bİ YER VAR KIZILAYDA 850 MİLYON FİYATI VAR N70SİN BEYLER BİLGİNİZE BENDE BEKLİYORUM BİRAZ DAHA DÜŞMESİNİ FİYATIN 800 750 GİBİ ALICAM KISMETSE (büyük yazmışım kusura bakmayın ;))
  • ewet bilioum ben de ankarada oturuoum normali 1050ytl civarı
  • Valla benim bu devletin işinede aklım ermiyor, ya sizin bildiğiniz birsey var, yada yasa masa hikaye, gidip 850 milyonu riske etmek, iyi cesaret valla
  • peki niye 850 arkadaş bi iş mi war nerden bu tel?
  • yani niye piyasa fiyatının o kadar altı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

http://forum.donanimhaber.com/m_4802780/tm.htm

Şuna bi bakın derim..

reklamcı seni her n70 konusuna atıyon linki

• ßu işler böyle yürüyo hehe Benimde olsa bende atsam
    quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

http://forum.donanimhaber.com/m_4802780/tm.htm

Şuna bi bakın derim..

reklamcı seni her n70 konusuna atıyon linki

• noxco peki sen bu N70 den memnun musun?
  • Valla kardeş ben Nokia Club dan garantili olarak aldım. Memnunum aslında ama, bunun yavaş olması beni biraz rahatsız ediyor. 6630 dan daha hızlı değil, hatta yavaş diyebilirim. Tek eksi yanıda bu bence. Bunun dışında mükemmel video ve yeterli foto çekimi, radyo ve karizmatik görüntüsü ile, güzel bi cihaz. Fakat pahalı. Bence bunun ederi en fazla 800 ytl olmalıydı...

quote:

Orjinalden alıntı: aLeXXi

noxco peki sen bu N70 den memnun musun?
  • NOKIA N 70 HAFIZA KARTI İLE NE KADAR HAFIZASINI ARTIRABİLİRİM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.