Bildirim
Arkadaşlar yeni aldım yardımcı olun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense. -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense.
Hangi yapıştırıcı nereden temin edebilirim ismi nedir ve nasıl onu sikacagin -
quote:
Orijinalden alıntı: enes2834
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense.
Hangi yapıştırıcı nereden temin edebilirim ismi nedir ve nasıl onu sikacagin
Vallahi olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Belki iz de bırakabilir fakat aklımdakini söyleyeyim.
Bildiğimiz patex gibi yapıştırıcıyı şırıngayla çek. Tavan döşemesine gir şırınganın ucuyla, içine bas sonra şırıngayı çıkart bastır kurusun yapışsın.
Ama iz falan bırakabilir herhalde.
-
Bali olabilir ben kramponları mı öyle yapistiriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç birşey işe yaramaz.El beceriniz varsa sökün temizleyin.Toptancıda kumaşı satılıyor arkası süngerli.Totalde 100-150 tl .Temizledikten sonra bally i sürün iki taraflı 10 dakika sonra karşılıklı potluk bırakmadan yapıştırın.Kolay gelsin. -
Merhaba, bir döşemecide yeniden yaptırmak en iyi çözüm olacaktır. -
Cam silikonları var siyah renk. Kaya gibi sert oluyor ve ısıdan,yağıştan,nemden etkilenmiyor.
İnce işçilikle öyle yapıştırın bali zamanla gene açılır.Eski 98 clio 1 de ön cam çıtasını öyle yapıştırmıştım vibrasyon,güneş,şu bu banamısın dememişti. Sattıktan sonra eski haliyle hala duruyordur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X