Şimdi Ara

Arkadaşlar yeni aldım yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Renault Megane aldım 2005 model etek altı boyaları var 25 e aldım arkadaşlar arabanın iç tarafının tavanında sarkmalar oldu ne yapabilirim yardımcı olursanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes2834 -- 20 Mart 2017; 18:26:15 >

• Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense.

Hangi yapıştırıcı nereden temin edebilirim ismi nedir ve nasıl onu sikacagin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes2834

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Aklıma gelen en ucuz şey şıngıra ile döşeme altına girip yapıştırıcı sıkmak oldu bir anda nedense.

Hangi yapıştırıcı nereden temin edebilirim ismi nedir ve nasıl onu sikacagin

Vallahi olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Belki iz de bırakabilir fakat aklımdakini söyleyeyim.

Bildiğimiz patex gibi yapıştırıcıyı şırıngayla çek. Tavan döşemesine gir şırınganın ucuyla, içine bas sonra şırıngayı çıkart bastır kurusun yapışsın.

Ama iz falan bırakabilir herhalde.

• Bali olabilir ben kramponları mı öyle yapistiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç birşey işe yaramaz.El beceriniz varsa sökün temizleyin.Toptancıda kumaşı satılıyor arkası süngerli.Totalde 100-150 tl .Temizledikten sonra bally i sürün iki taraflı 10 dakika sonra karşılıklı potluk bırakmadan yapıştırın.Kolay gelsin.
  • Merhaba, bir döşemecide yeniden yaptırmak en iyi çözüm olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cam silikonları var siyah renk. Kaya gibi sert oluyor ve ısıdan,yağıştan,nemden etkilenmiyor.

İnce işçilikle öyle yapıştırın bali zamanla gene açılır.Eski 98 clio 1 de ön cam çıtasını öyle yapıştırmıştım vibrasyon,güneş,şu bu banamısın dememişti. Sattıktan sonra eski haliyle hala duruyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.