Bildirim
Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sisteminin soğutma sistemini periyodik temizleyip tam performans çalışmasını sağlarsan ve ksayı kapalı bi yere koyup hava almasını engellemezsen sistem kendini optimum sıcaklıkta tutar ve istersen 5gün acık tut bir şey olmaz. ama şuda bir gerçektir parçaların bir dayanma sınırı vardır. orneğin sadece akşamları açarak kullandığında 5 yıldaki yıpranmasıyla surekli 5 yıl açık kaldığındaki yıpranması tabiki eş değer olamaz -
bilgisayarı istersen 1 sene açık tut bişey olamaz benim pc toz içinde ama 7 24 açık arada bi güncelemelerde kendini yeniden başlatıyo o kadar 5 aydır açık duruyo bi şey olmaz -
Ekran kartın 1 gb ancak toplam kullanılabilir 2 gb( ram ile birlikte) -
quote:
Orijinalden alıntı: lovewhisper
Ekran kartın 1 gb ancak toplam kullanılabilir 2 gb( ram ile birlikte)
Peki hangi durumlarda 2 ye çıkıyor ? 2ye çıkınca ram 3'e mi düşecek ? -
quote:
Orijinalden alıntı: |Fatih|
quote:
Orijinalden alıntı: lovewhisper
Ekran kartın 1 gb ancak toplam kullanılabilir 2 gb( ram ile birlikte)
Peki hangi durumlarda 2 ye çıkıyor ? 2ye çıkınca ram 3'e mi düşecek ?
Yani öyle olacak.
-
Bilgisayarı açık tutmak zarar vermez. Benim pc 6 senelik pc açıkken kaç kere elektrik gitti bilmiyorum. Hdd hala taş gibi. Pc açık kalırsa uzun süre şişer, Performansı düşer. Genelde pc yi hiç kapatmayanlar downloadcılar oluyor. Download yapmakla sistem kasılmayacağı için sorun çıkarmıyor pc uzun süreli kullanımda. Bende downloadcı olarak sadece günde 1 kere reset atıyorum pc ye. Bilgisayarı kapaman gerekmez ama arada kapatıp açman gerekir. O da işletim sisteminden dolayı. Yani üzerine bile çıkabilirsin masaüstünün bir şey olmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sahibinden eski ilanları görme
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- img dosyası açma
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- laptop menteşe tamiri
- pc otomatik kapatma
- root kaldırma
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X