öncelikle merhabalar. Ben bir salağım öncelikle bunu belirtim 2 arkadaşım bana büyük bir şaka yaptı kız niyetine beni ekleyip şeyimi açtırdılar kız rolüne girdiler. şimdi benim sorunum onlara bu şakayı yapıp çekmem lazım çünkü çok feci mağdurum yapmak istediğim şu webcamımı açıp soyunan bir kız oynatıcam göğüslerini ama webcamım gözükmücek başkası gözükcek webcamda onlarda açıcak camını ve onlar açınca ben çekicem bunu nasıl yapabilirim. İnanın doğru benim penisi açtırıp çektiler bunu bende yapmalıyım.
Her isteyen gösterirsen durum vahim
orjinal bişeyler bul kendi yaptıkları şeyi yemezler cam de video yu ayarladın diyelim bi el salla derlerse ?
bizim bir tanıdık komşu adama içeceğine ilaç atıp kadınla fotoğrafını çekip 750 milyarını almıştı milliyet hürriyet sabah bütün gazatelere çıktı konusunu açmıştım sende bunlara o şekilde şaka olarak yapabilirsin para isteme suç olur ama uyutup çıplak fotolarını çek sonrada okulda her yere as görsünler şaka nasıl oluyor
kayış kopmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme