Şimdi Ara

arkadaşlarımın bana yaptığı büyük ayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün muhtemelen okulumdaki son beden dersim okulumu değiştireceğim. dengeli bir şekilde kendi takımımı kurdum. son maç olduğu için kendimi forvete koydum. maç başlayacakken bir anda benim listemde olmayan adamı bana verdiler yok mok dedim dinlemediler. elemanda forvette bütün maç top bekliyo geleni vuruyor benden bir artısı yok her maç çok kaçırır sonraki hafta bu hafta çok iyi oynayacağım der zorla verdiler bu elemanı bizim takıma 2 tane pivot forvet oldu. bir şekilde 2-1 önde kapattık. ilk yarıyı,

ikinci yarıda 2 tane adam forvette beklediği için defans dayanamadı 2-7 oldu beni geriye çektiler. son maçımdı benden üstün olmayan adam her hafta forvette duruyor bekliyor son maçımda yine beni geriye çekiyorlar kafayı yedim stoper oynamaktan anlamam zaten eleman yine kaçırdı yine kaçırdı. en son kaleye geçtim son maçımda ilk defa forvet oynamayı isterken kalede maçı izledim. bir de doğum günü haftamdı geçtim kaleye maçı izledim. sinir oldum nakil almasam bile bir daha top oynamam.

bir de bana senin seçtiğin takımı ..... diyorlar ben seçmedim ki adamı delirtiyorlar 1 oyuncu bile sistemi bozmaya yeter kafayı yedim bugün

not: sınıftaki bir arkadaş gurubuyla doğum günlerimiz geldikçe kutluyoruz. benimkini hala kutlamadılar o yüzden doğum günü haftası diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horny Saint -- 25 Eylül 2019; 15:10:55 >

• Çok yazık hakkat ayıp etmişler insanlık nereye gidiyor memleket nereye gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç 12 mi?

• 18 la

• Allah baska dert vermesin kardeş.

• Adam son futbol macinda pivot forvet oynamak istiyo gol atmak istiyor

• Buda mı gol değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur böyle şeyler. Allah uçak kazası vermesin.
  • 18 yasinda uni sinavi varken bunu mu dert ediyorsun cidden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boşa gel

• Allah uçak kazası vermesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.