Şimdi Ara

Arkadaşlarr samsung F400 mü yoksaa samsung G400 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    f400 müzik telefonu we herkez çok memnun tam şipariş wericktimki samsung g400 ü qördümm we bi andaa fikrm deiştii. g400 daha bi asaletlii duruooo =) g400 kullanan warsa bi yardımcı olsunnnn kullanımı we ii yanlarıyla kötü yanlarını bii karşılaştralm.... şmdiden teşkkrler

• ikisini de alma
  • O fiyata daha iyi telefonlar var ma ikisi içinde hangisi dersen F400
  • sen önce adam gibi yazı yazmayı ögren w-q gibi kelimeler türkiye de kullanılan alfabede yok
    ayrıca
    Katılım zamanı: 2 Şubat 2009;
    F

• İkisi arasında tabi g400. 5mp kamerası gündüz çekimlerinde çok kaliteli,tipi çok klas, dokuınmatik ekran güzel işliyo, ses kalitesi çok iyi(f400 ü bilmiyorum müzik telefonu olduğu için daha iyi olabilir), ayrıca f400 ün kasası genelde plastik ve eline alınca biraz ucuz duruyo ama arada fiyat farkıda var. Kamera ve şıklık diyosan g400 ama 3mp d900i kamerası bana yeter ve ses daha önemli diyosan f400.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanmehmet

sen önce adam gibi yazı yazmayı ögren w-q gibi kelimeler türkiye de kullanılan alfabede yok
    ayrıca
    F

+1905

• f400 daha güzel bir telefon bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence o fiyata daha da güzel telefonlar alabilirsin ama ikisi arasında bir seçim yaparsan f400
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

sen önce adam gibi yazı yazmayı ögren w-q gibi kelimeler türkiye de kullanılan alfabede yok
    ayrıca
    F

+1905

+2

• c şıkkı hiçbiri ama aralarında seçim yapmak gerekirse f400 g400 zamanla işgence olucaktır senin için ben kapaklı telefonları çok severdim 2 tane kapaklı telefon kullandım ama sonuncusu bıktırdı artık aç kapa aç kapa çok zor oluyo kullanması kızaklı yada bar tipi modeller tavsiye ederim f400ün işletim sistemi çok kötü kesinlikle tavsiye etmem ama iki telefon arasında mecbur f400 dedim bunlar dışında n78 i560 6500 slide falan tavsiye ederim
  • quote:

ayrıca
    F

Bu yazım türü liseli öğrencilerin msj. atarken kullandığı dil'e benziyor.. Yazık

• quote:

ayrıca
    F

Çok kötü ve yanlış yazdığı doğru ama bunun katılım zamanıyla ne alakası var?

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

quote:

ayrıca
    F

+2

= +1907. cimbomluyum haaaa.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

quote:

quote:

ayrıca
    F

+2

= +1907. cimbomluyum haaaa.

İsminden belli

• quote:

Orjinalden alıntı: Radikal44

O fiyata daha iyi telefonlar var ma ikisi içinde hangisi dersen F400

farzi misall?
  • f400 kullanıyorum memnunum gerçektek kullanımı kolay ve karizma bir telefon ayrıca ekranıda kolay kolay çizilmiyor bana göre. 1 aydır çizik yok.belki 1-2 tane kılcal çizik ama onlarda belli olmuyor.
    g400 tasarım olarak çok güzel dokunmatik ekranıda işe yarar ama arada fiyat farkı çok o yüzden f400 ü öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.