Şimdi Ara

arkdslar nokia c6-01 almalimiyim??? yardm lütfn

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı arkadslar c6-01 alp parana yazk etme diyolar onun yerine baska modell bak fln diolar 800 lira fln param war bana bir kac telefon önerirmsnz
    müzk dinlemeyi seviyorm, kamerasi o kadarda ii olmasna grk yok flash vs. olmasada olr navig. gprs fln olabilir :)))şimdidn tsklr

• 800 liraya Huawei X5 alabilirsin yakında gelcekmiş üste para bile kalır,

Yada Acer Liquid E , Motorola Milestone ,

2.el Galaxy S , SE Xperia X10 , Desire vs de alabilirsin
  • 700 e bulabilirsen kaçırma gerçekten telefon parasını hakediyor
    ayrıca kamerasıda güzel
  • nokia yı salla hocam yunus10 un önerdiklerinden birini al android olsun almışken
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

800 liraya Huawei X5 alabilirsin yakında gelcekmiş üste para bile kalır,

Yada Acer Liquid E , Motorola Milestone ,

2.el Galaxy S , SE Xperia X10 , Desire vs de alabilirsin

aynen bu telefonların birini almak daha mantıklı , galaxy ace ve wave 2 gibi cihazlarada bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 17 Mayıs 2011; 19:23:43 >
  • otofokus yok fotodan birşey bekleme, bir de malum symbian sıkıntısı var işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21

700 e bulabilirsen kaçırma gerçekten telefon parasını hakediyor
    ayrıca kamerasıda güzel

Kamerası mı güzel ? Sırf 8 MP diye yazdığın besbelli

AF olmayan bi kameraya nasıl güzel dersin anlamak zor

( Şimdi AF ne dersin bide )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • galiba wave 1 veya 2 alcam tşkler :)
  • ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı
  • Galaxy ACE al
  • quote:

ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı

Ben kullandım ve otofokussuz bir makinenin foto çekimleri berbat, otomatik odaklama yapmıyor ki nasıl güzel çekebilsin. Özellikle makro/yakın çekimler iğrenç malesef...
  • quote:

ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı

Cek hadi iki fotograf biri yakin cekim, digeri de normal olsun

Sen koy bende koyacam x10 ile cekip, hatta w810 ile bile koyarim o bile gecer madem bu kadar iddalisin bizde her turlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.