Bildirim
arkdslar nokia c6-01 almalimiyim??? yardm lütfn
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
800 liraya Huawei X5 alabilirsin yakında gelcekmiş üste para bile kalır,
Yada Acer Liquid E , Motorola Milestone ,
2.el Galaxy S , SE Xperia X10 , Desire vs de alabilirsin -
700 e bulabilirsen kaçırma gerçekten telefon parasını hakediyor
ayrıca kamerasıda güzel -
nokia yı salla hocam yunus10 un önerdiklerinden birini al android olsun almışken -
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
800 liraya Huawei X5 alabilirsin yakında gelcekmiş üste para bile kalır,
Yada Acer Liquid E , Motorola Milestone ,
2.el Galaxy S , SE Xperia X10 , Desire vs de alabilirsin
aynen bu telefonların birini almak daha mantıklı , galaxy ace ve wave 2 gibi cihazlarada bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 17 Mayıs 2011; 19:23:43 > -
otofokus yok fotodan birşey bekleme, bir de malum symbian sıkıntısı var işte... -
quote:
Orijinalden alıntı: cihatt21
700 e bulabilirsen kaçırma gerçekten telefon parasını hakediyor
ayrıca kamerasıda güzel
Kamerası mı güzel ? Sırf 8 MP diye yazdığın besbelli
AF olmayan bi kameraya nasıl güzel dersin anlamak zor
( Şimdi AF ne dersin bide ) -
galiba wave 1 veya 2 alcam tşkler :) -
ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı -
Galaxy ACE al -
quote:
ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı
Ben kullandım ve otofokussuz bir makinenin foto çekimleri berbat, otomatik odaklama yapmıyor ki nasıl güzel çekebilsin. Özellikle makro/yakın çekimler iğrenç malesef... -
quote:
ben kullandığım telefonun kamerasını bilmiyormuyum.sen kullanmadığın telin kamerasını nerden biliyorsun sırf af yok diye kamera kötümü oldu.takmışşın androide allah bilir telefonu daha eline bile almamişsındır şimdi millete akıl veriyorsun.fiyat performans olarak bu telefonun android rakibi yok.android tele flash bellek bağla bakalım okuyacakmı
Cek hadi iki fotograf biri yakin cekim, digeri de normal olsun
Sen koy bende koyacam x10 ile cekip, hatta w810 ile bile koyarim o bile gecer madem bu kadar iddalisin bizde her turlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X