Şimdi Ara

Arma 2 CO mu Battlefield BC 2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunların ikisinden birini almak istiyorum aslında benim aklımda arma vardı ama bc de aklımı çeldi. Bunların ikisini oynayanlar bana bir tavsiyede bulunursanız sevinirim.

• ikisinide al sanki bana araba alacaksınız kardeşim alın oynayın yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC328C9C2 -- 10 Şubat 2013; 17:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

ikisinide al sanki bana araba alacaksınız kardeşim alın oynayın yav

Boş boş mesajlar atmayı bırak artık.Arkadaş öneri istemiş.Oyunlar bedava alınmıyor.
    İkisinide oynamadım dostum bir şey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

ikisinide al sanki bana araba alacaksınız kardeşim alın oynayın yav

Boş boş mesajlar atmayı bırak artık.Arkadaş öneri istemiş.Oyunlar bedava alınmıyor.
    İkisinide oynamadım dostum bir şey diyemeyeceğim.

buraya zaten oyunların bedava alınmadığıyla ilgili çok güzel şeyler yazmıştım ama mesaj silinmiş.takip'e devam et

• ARMA 2 bende yok ancak BF BC2 var. acıkcası ggeçen girdim sunucular boştu (yani 3 4 oyun ancak vardı) sanki BC 2 için artik geç gibi. bende mw2 de var m2 gayet dolu hala 20 lwl adamlar da var. (malesef mw2 bi playstore indirimi hariç hiç düzgün fiyat satılmadı) armanın doluluğuna bir bak derim.
  • Arma 2 co al diyeceğim ama genelde insanların çok sıkıldığı bir oyun. Zaten mp oynayanı da yoktur. Bc2 yi oynayan kalmadı,hele ki bf4 duyrulmusken alınmaz. İlla ikisinden biriyse ben arma2 derim. Çünkü dayz de oynayabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer BFBC2 bitmemiş olsaydı BFBC2 derdim fakat ArmA 2 CO'da zevklidir, Takistan Domination falan çok zevkli bence + DayZ tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Eğer BFBC2 bitmemiş olsaydı BFBC2 derdim fakat ArmA 2 CO'da zevklidir, Takistan Domination falan çok zevkli bence + DayZ tavsiye ederim.

Bitmemiş olsaydı derken? Oyun halen daha oynanıyor ve serverlar full.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

Eğer BFBC2 bitmemiş olsaydı BFBC2 derdim fakat ArmA 2 CO'da zevklidir, Takistan Domination falan çok zevkli bence + DayZ tavsiye ederim.

Sonuçta fazla ömrü kalmadı bende girip oynamak isterim ama server sıkıntısı çekiceğimi düşündüğüm için hiç yüklemedim tekrar ve BF3 sıktı resmen hiç zevk vermiyor resmen BFBC2'yi aratıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

Sonuçta fazla ömrü kalmadı bende girip oynamak isterim ama server sıkıntısı çekiceğimi düşündüğüm için hiç yüklemedim tekrar ve BF3 sıktı resmen hiç zevk vermiyor resmen BFBC2'yi aratıyor.

Server sıkıntısı yaşamıyoruz her saatte oynanabilecek farklı modlarda serverler mevcut. Bf3 bende oynuyorum ama sık sık bc2 'ye giriyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.