Şimdi Ara

Arsel Otomotiv Coşmuş Yine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bmw M6yı getirmişler ilk kez burda görüyorum nedir mu araba mı yaa?7vites var 19inc jant ufff

Arsel Otomotiv Coşmuş Yine

• işte araba bu...
  • ilk m6yı tr ye arsel getirdi ve 230.000euro ya sattı..satalı da 1ay oluo..ben bu aracı inceleme fırsatı bulmuştum...sanırım tr de şuan 1tane dolaşıo trafikte..bu da yeni geldiyse satılması yakındır..bilmiorm haberiniz var mı ama tr de 2tane carrera gt de yollardaymış..900000euroluk carrera gt..0ları dogru yazdım
  • Yav M6 neyse de o carrera gt leri alanların mesleği ne merak ediyorum doğrusu
  • ya ben gri M6 gördüm kışın nasıl oluyor?

6 serisi miydi yoksa M6 değil miydi??
  • bu tür arabaları getirmekte Arsel ve F&B otomotivin üstüne yoktur!
  • Abi sen ii şoför sün de o GT ye bi murat falan çarpsa offff....İÇİM CIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ eder haaaa.....Allah Korusun walla......Ne gerek var yaa Bi tt, S 2000 ,350Z bin yeter ona da bakar kızlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

ilk m6yı tr ye arsel getirdi ve 230.000euro ya sattı..satalı da 1ay oluo..ben bu aracı inceleme fırsatı bulmuştum...sanırım tr de şuan 1tane dolaşıo trafikte..bu da yeni geldiyse satılması yakındır..bilmiorm haberiniz var mı ama tr de 2tane carrera gt de yollardaymış..900000euroluk carrera gt..0ları dogru yazdım

dostum bişi daha sorcam tr de kaç tane murcielago var ???? ben bi tanesini cadde degördümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

ya ben gri M6 gördüm kışın nasıl oluyor?

kardeş benim inceledigim de siyahtı..senin görmüş oldugun 3.45 olabilir ac schnitzer mod lu olanlar var birebir m6 şekli yapıolar belki onlardan biridir..

quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

dostum bişi daha sorcam tr de kaç tane murcielago var ???? ben bi tanesini cadde degördümde

ben bi tane gördüm caddede gri renk..ama duyduuguma göre fb li bi yöneticinin 19yaşındaki oglunda murcielago varmış siyah renk hatta haberlere cıkmış..şimdi onu netten araştırıorm..eger fotosunu bulabilirsem koycam..çocuk 86lı eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRKMKZN -- 6 Eylül 2005, 1:31:19 >

• quote:

quote:

ya ben gri M6 gördüm kışın nasıl oluyor?

kardeş benim inceledigim de siyahtı..senin görmüş oldugun 3.45 olabilir ac schnitzer mod lu olanlar var birebir m6 şekli yapıolar belki onlardan biridir..

quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

ben bi tane gördüm caddede gri renk..ama duyduuguma göre fb li bi yöneticinin 19yaşındaki oglunda murcielago varmış siyah renk hatta haberlere cıkmış..şimdi onu netten araştırıorm..eger fotosunu bulabilirsem koycam..çocuk 86lı eminim

ha benm caddede gördüğüm siyah olandı hay a.q bende 86lıyım yaw

• FB li yönetici oğlu diilde arabayı kullanan çocuk FB şapkası takıomuş o yazıodu

ya ne zenginliktir bu ya

Türkiyemdeki gelir dengesizliğine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 6 Eylül 2005, 1:50:27 >
  • quote:

görkem bulur..buyur kardeş

http://exoticspotter.com/list.php?page=9&batch=bt00026/bt00026_20801.JPG&model=7&make=7&location=all

vallak bişi söliim dostum benm gördüğüm yerde duruyo araba harbiden ha tabi benzin parası lambocuları da vurmuş şaka bi yana olm azmin takdir edilesi nası buldun yaw bunu da benm gibi biri çekmiştir kesin işte elalem biniyo biz anca foto

• quote:

FB li yönetici oğlu diilde arabayı kullanan çocuk FB şapkası takıomuş o yazıodu

ya ne zenginliktir bu ya

e bu memlekette mafyacılık oynamak karlı tabii
  • benim gördüüm griydi 1seneyi de gecio..ya kardes ne arabalar ne cocukların altında inanamassınız..16yaşındaki cocugun altında jaguar xj var gözümle gördüm..wrx e bindim cocuk 16yaşında..neler var neler..ama daha gecende drahte söledi..tuzla yolunda bi ferro patlamış modenadır büyük ihtimalle..içinde 15-16yaşında cocuk pert olmuş..allah mekanını cennet etsin dicem ama cenneti burda yaşamış cocuk ne diim bilmem ki
  • ya o diilde ben şeye koptum şimdi burada siz Murcielago geyii yapıonuz falan bende onlara baktım falan, motor sporlarını bi refresh yaptım en üstte Palio Multijet mi Ford Fiesta Tdci mı gördüm koptum ya elalem nelere biniyo millet burada Palio mu Fiesta mı muhabbeti yapıyor , bu dünya bir garip işte herkes kendi derdinde
  • bence bu arabanın sarısı daha güzel,arabayı daha fazla gösteriyor,bakın avatarıma!
  • quote:

ya ne zenginliktir bu ya

yok bu cocuk fb yöneticinin oglu..haberlerde de cıkmıştı hatırlıorm arkadaslar sölemişti..yakında aynı arabanın patlamış halini içinde de bu cocugun pert olmuş vucudunu görürsem şaşırmam ama...cogunun sonu ayn gazlıolar cadde cıkısında patlıolar kimi sakat kimi mefta...2lt ve üzeri araba 25yaşına kadar hayırlı deil bence..

• quote:

benim gördüüm griydi 1seneyi de gecio..ya kardes ne arabalar ne cocukların altında inanamassınız..16yaşındaki cocugun altında jaguar xj var gözümle gördüm..wrx e bindim cocuk 16yaşında..neler var neler..ama daha gecende drahte söledi..tuzla yolunda bi ferro patlamış modenadır büyük ihtimalle..içinde 15-16yaşında cocuk pert olmuş..allah mekanını cennet etsin dicem ama cenneti burda yaşamış cocuk ne diim bilmem ki

ya ölümün şakası olmaz da hakkaten cenneti yaşamış bari bizm okula girseydi de bakardık yaff.. vallak ole yaff bende kankayla giderken s500gördüm çocuğu görsen var 15anca yani sıfır s500kullanıyo neyse biz de öbür tarafta görcez heralde dünya nimetlerini olm bu arada
    sen akşam hiç kandıra yoluna geldinmi

• quote:

quote:

ya ne zenginliktir bu ya

yok bu cocuk fb yöneticinin oglu..haberlerde de cıkmıştı hatırlıorm arkadaslar sölemişti..yakında aynı arabanın patlamış halini içinde de bu cocugun pert olmuş vucudunu görürsem şaşırmam ama...cogunun sonu ayn gazlıolar cadde cıkısında patlıolar kimi sakat kimi mefta...2lt ve üzeri araba 25yaşına kadar hayırlı deil bence..

Ya o zaman baya sağlam bir adamın oğlu olması lazım, çünkü FB li yöneticilerin içinde en .aaşşak lısı BMW X5 e falan biniyo, yani bu aracın yanında X5 nedir ki?
    19 yaşında oğluna 600bin dolarlık araba alan adam Maybach a falan binmesi lazım , ne bilim kimin oğlu bu ya Nihat Özdemirin mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.