< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artema A45696 Nano 1F Krom El Duşu 322 TL
-
-
Faydalandık hocam,teşekkürler 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçırdık ihtiyaçta vardı
-
10 tane aldım ne olur ne olmaz teşekkürler
-
sizin gibiler yüzünden bizlere kalmıyor stokçular
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanmıyorum bence arkadaş 10 tane aldım diye şaka yapmış onun yazdığı saatten önce saat 13:00 gibi çoktan tükenmişti
-
500 den gonderırırm senin için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişik fantezi. Zor oluyordur sana
Abicim hiç bunlara gerek yok. Şunu alın. Sonra teşekkür edersiniz. 3 kişi aldık. Gayet beğendik.
Mayaglory Turbo Fan Lite Chrome El Duşu Handshower, ChromeamazonMayaglory Turbo Fan Lite Chrome El Duşu Handshower, Chromehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BPMJK8P2?ref=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Ağustos 2024; 7:53:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler, peki bağlantı için hortum ne önerirsiniz hemen patlamayan:)
amzn.euMayaglory Pvc Duş Hortumu, Siyah : Amazon.com.tr: Yapı Markethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BPMLBDFY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VYKRPJVCR1CN362JZYWH_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VYKRPJVCR1CN362JZYWH_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VYKRPJVCR1CN362JZYWH_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler
Hocam aldığında iyi de bu no name ürünler 1 yıl sonra kireçten tıkanıp mahvoluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kireç çözücü denen bir ürün var. İki kere fısfıs yapınca ilk günkü gibi oluyor. Ayrıca Artema olunca kireç bağlamayacak mı diye de sorulabilir.
-
Kireç bağlamaktan öte kirecin ürünü bozmasını kastediyorum. 90 liraya aldığın ürünün en adi plastik dışında başka bir hammadde olma şansı var mıdır? O bir kenara, ağzıma yüzüme su veren bir ürünü kireç sökücüyle temizlemeyecek kadar bilinçliyim. Temizlik için en iyi ihtimalle ürün sökülebilirse - ki çoğu öyle değildir- limon tuzu ve sıcak su kombinasyonu düşünülebilir.
Bravo güzel yaklaşım
Söylediklerinizde kesinlikle haklısınız. Linkteki ürün bluefox diğer benzerlerine göre biraz daha kaliteli. ben 99 a almıştım bu amazon prime zamanı 109 oldu bi tanede yedek aldım suyun geldiği kısmı da görebiliyorsunuz taş filtrelerden geçiyor ama tabi ne kadar sağlıklıdır yine tartışılır. f/p türü bir ürün arıyorsanız tavsiye ederim 3 kademesi var yumuşak rahat bir su veriyor. 3 aydan uzun süredir bunu kullanıyorum su sızdırma gibi bir sorun yaşamadım.
eksi yönü biraz ağır (taşlardan olduğunu düşünüyorum) o yüzden duvarda yada duş setinin tutma yerinde yani yukarıda tutmuyorum bataryanın üstüne bırakıyorum.
duş setinin tutma kolunuda yıpratmamış oluyor
amazonBluefox Arıtmalı Tasarruflu Duş Başlığı - 3 Fonksiyonlu Püskürtme Modları,%200'e Kadar Artan Su Basıncı ve%35'e Varan Su Tasarrufu, Kireç ve Klor Azaltıcı Özelliklihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BJ2YNY3B?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 4 Ağustos 2024; 12:59:22 >
-
25.07.2023 tarihinde almışım hocam. Şimdilik sıkıntı yok. Parası da duşunulurdu f/p oranı gayet iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Değişik fantezi. Zor oluyordur sana
|
Abicim hiç bunlara gerek yok. Şunu alın. Sonra teşekkür edersiniz. 3 kişi aldık. Gayet beğendik.
Mayaglory Turbo Fan Lite Chrome El Duşu Handshower, Chromehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BPMJK8P2?ref=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&ref_=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&social_share=cm_sw_r_apan_dp_Q67PGEQ6V8Z76VEJ1GGS&starsLeft=1 |
Benzer içerikler
- tcl 58p733 yorum
- qmax şemsiye
- zoomer batum
- sinbo espresso makinesi
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X