Şimdi Ara

Artık bi makina alalım diyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden stüdyo fotoğrafçısıydım. buna rağmen hiç fotoğraf makinam olmadı. hep elimin altında olduğu için almak istemedim.
    sonra fotoğrafçılığı bıraktım grafiker oldum. bazen güzel fotoğraflar çekesim geliyor ama telefon ile biyere kadar. hatta hiç biyere kadar :D
    uçuk kaçık bi makina ihtiyacım yok. objektifi sayesinde derinlik veren her makina işimi görür.

aklımdaki " sony alpha 3000 "

kullanacağım kategoriler alanlar vs vs saymak gerekir ise

hobi çekimleri
    hafta sonu çıkarsa belki gelin damat çekimleri
    belki de shutter stock ta üyelik açıp oraya da fotoğraf yükleyebilirim.

size sormak istediğim şudur.
    onu alma bunu al hemde aynı fiyat yada aynı fiyata yakın ama 100 200 fazla diyeceğiniz makina(lar) var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavzerturk

eskiden stüdyo fotoğrafçısıydım. buna rağmen hiç fotoğraf makinam olmadı. hep elimin altında olduğu için almak istemedim.
    sonra fotoğrafçılığı bıraktım grafiker oldum. bazen güzel fotoğraflar çekesim geliyor ama telefon ile biyere kadar. hatta hiç biyere kadar :D
    uçuk kaçık bi makina ihtiyacım yok. objektifi sayesinde derinlik veren her makina işimi görür.

aklımdaki " sony alpha 3000 "

kullanacağım kategoriler alanlar vs vs saymak gerekir ise

hobi çekimleri
    hafta sonu çıkarsa belki gelin damat çekimleri
    belki de shutter stock ta üyelik açıp oraya da fotoğraf yükleyebilirim.

size sormak istediğim şudur.
    onu alma bunu al hemde aynı fiyat yada aynı fiyata yakın ama 100 200 fazla diyeceğiniz makina(lar) var mı ?

Selamlar,

A3000 sıfır olarak bulmak neredeyse imkansız gibi belki ikinci el bulabilirsiniz. En son A3000 sıfırını 600TL ye sattık.
    A3000 bir çok özelliği kırpılmış bir makine olsada, sensör ve işlemcisi ciddi anlamda kalitelidir ve güzel sonuçlar vermektedir. Ama dediğim gibi bulmak problemli.

Bunun yerine A6000 öneriyorum size. Bizdeki nakit fiyatı 1.750TL tabi piyasada daha farklı fiyatlara da bulabilirsiniz.

• araştırınca fikrim değişti. direk fullframe ye yöneldim.
    ileriye dönük uzun süre tek makinede tüm ihtiyaçlarımı karşılamak istediğim makinalara yöneldim.
    zamanında ileri seviye makinalar kullandığım için alacağım giriş seviyesi makineler beni mutsuz edebilir.

şuan aklımda nikon d800 var. onu araştırıyorum ve onda karar kıldım gibi.geriye bütçe meselesi kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.