Şimdi Ara

Artık durun dıyelım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslaer dun 2 kısı gordum logosda cocuk hacklemıs lwl dusuruyordu townun ıcınde ve cz de artık bunlara durun dıyelım bugun onlara yarın bıze yazık o kadar acıdımkı 72 den 59 a dusurdu eslantatn arrı ıtemlerı kılıtlıymıs alamamıs onları yazık ya ıcım bır hos oldu he

• dostum 72 DEN 59 A DÜŞÜREMEZ Bİ ÇARI EN FAZLA 5 LVL DÜŞÜREBİLİRSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

dostum 72 DEN 59 A DÜŞÜREMEZ Bİ ÇARI EN FAZLA 5 LVL DÜŞÜREBİLİRSİN

5 deil 50 lvl bile düşürür maneste mqs yi biliyosunuzdur hacklendi 72 lvldi en son gördüğümde 42 ydi lvli
  • Aynı şey bugün pathosta oldu.Undercat hacklenmiş np transferi yapıolardı kesen adam de Th3mehmet di.Aradım bulamadım adamı.Sonra oyunda dolaşırken th3mehmeti gördüm adam da np mi bitti diye sordum adamın verdiği cevap şu oldu daha 160k np var adamda:).Atığı pm aynen böyle.
  • bugun cypherda 3 kisi banlandı np transferden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BestM

Aynı şey bugün pathosta oldu.Undercat hacklenmiş np transferi yapıolardı kesen adam de Th3mehmet di.Aradım bulamadım adamı.Sonra oyunda dolaşırken th3mehmeti gördüm adam da np mi bitti diye sordum adamın verdiği cevap şu oldu daha 160k np var adamda:).Atığı pm aynen böyle.

DaLGa Yha Bak Bide Yanında soylese.......
  • Beramusda da 1 tane 70 lvl asasın çarını hacklemiş yabancı ş.refsizler Allah'a Küfür Ediolar Normalden.
    itemler kilitli oldugu için alamıolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• ßugun lvl 76 Mage Arkadaş Soyuldu tüm itemleri Almıslar Ama lvl düşürmemişler hala Seek'i 50-80 Çok şükür biZ yardımcı Olucaz İnş belki tanıyanız vardır Olimpia da Human mage SultanOfKnight
  • Neden hacklendiniz diye bir konu olmalı belki faydası olur hack yolları belli asslında hacklenenler neden hacklendiğini az çok bilir.
  • ya bu şifre değiştirmeyi k2 neden açmıyor yav
  • eet logosda benim ark.ı 72 den 53 e
    benide 71 den 67 e düşürdü piçler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 004kaka

arkadaslaer dun 2 kısı gordum logosda cocuk hacklemıs lwl dusuruyordu townun ıcınde ve cz de artık bunlara durun dıyelım bugun onlara yarın bıze yazık o kadar acıdımkı 72 den 59 a dusurdu eslantatn arrı ıtemlerı kılıtlıymıs alamamıs onları yazık ya ıcım bır hos oldu he

iyi sallamıssın destekli at
  • quote:

Orjinalden alıntı: lBeToNnl

quote:

Orjinalden alıntı: 004kaka

arkadaslaer dun 2 kısı gordum logosda cocuk hacklemıs lwl dusuruyordu townun ıcınde ve cz de artık bunlara durun dıyelım bugun onlara yarın bıze yazık o kadar acıdımkı 72 den 59 a dusurdu eslantatn arrı ıtemlerı kılıtlıymıs alamamıs onları yazık ya ıcım bır hos oldu he

iyi sallamıssın destekli at

Ewt doğru sölüyo LDewil 72 den 5X lwle düşürdüler videosu war hatta bu forumda da yayınlandı!
    Bi adam gördüm bide warrior [42~80]62 lwl elinde 70 Guest kalkanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewil May CRY -- 20 Nisan 2007; 17:59:38 >
  • salakmısın neden yalan soleyım salak salak cvp yazma ınanmıosan ınanma adama bak ya cıns
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.