Electronic Arts dan sızan bilgilere göre crysis ve crysis warhead Türkiyede iyi bir satış grafiği izlerse EA bundan sonraki oyunlarını Türkçe dublaj ve Türkçe Menü (%100 türkçe) özelliği ile yayımlayacak buna katkıda bulunmak için sizde bir orjinal crysis ve crysis warhead alın hem Bizim için Türkçe oyun çıkaran Crytek firmasına katkıda bulunursunuz KORSANA HAYIR!
Teşekkürler Cevat,Avni,Faruk Yerli
ea yalan olduktan sonramı akıllandı acaba?bu sene nba yok fifa berbat
korsanı sewıyoruz mıllet olarak
quote:
Orijinalden alıntı: TOMEKK
ea yalan olduktan sonramı akıllandı acaba?bu sene nba yok fifa berbat
korsanı sewıyoruz mıllet olarak
Türkçe oyun yapılsın,EA'nin bütün oyunları olmasa bile orijinal alırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Domuz Gribi
Türkçe oyun yapılsın,EA'nin bütün oyunları olmasa bile orijinal alırdım.
Alıntıları Göster
Gelişmeye bakar mısınız , eskiden fifa takımlarında türk takımı bulamıyoduk , şimdi türkçe dublaj , lig zaten var :))
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Gelişmeye bakar mısınız , eskiden fifa takımlarında türk takımı bulamıyoduk , şimdi türkçe dublaj , lig zaten var :))
Alıntıları Göster
İnşallah olur artık Türkçe oyun görmek istiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: TruuChainz
Alıntıları Göster
bundan sonra nfs de çıkmayacak zaten fifada türkçe olsa ne olacak türkçe spiker olmadıktan sonra.. zaten türkçe spikerleri herkes yapıyo...
ama öyle bi şey yapsın her oyununu orj. alırım..
quote:
Orijinalden alıntı: TruuChainz
Alıntıları Göster
sadecee Türkçe yapmak yetmez.fiyatları adam gibi yapacaklar,aral ile de ilişkilerini kesecekler.Türkçe yaptım oyunu diye de milleti kazıklamayacaksın .
sadecee Türkçe yapmak yetmez.fiyatları adam gibi yapacaklar,aral ile de ilişkilerini kesecekler.Türkçe yaptım oyunu diye de milleti kazıklamayacaksın .
Alıntıları Göster
haber oldukça eski ve hiçbir kesinliği yok. Bildiğim karadıyla Crysis' in türkçeleştirilmesinde EA'nin pek katkısı yoktu, Crysis' in türkçe olup olmayacağı uzun süre düşünülmüş, Yerli kardeşlerin çaba ve ısrarlarıyla oyun tamamen türkçeye çevrilmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: jvcjvc
Alıntıları Göster
Hiç sanmıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
Hiç sanmıyorum...
Alıntıları Göster
Yalan ya... Crysis ilk çıktığı zamanda böyle deniyodu.
quote:
Orijinalden alıntı: UcanHollandali
Yalan ya... Crysis ilk çıktığı zamanda böyle deniyodu.
Alıntıları Göster
ohooo bu taa ne zamanın haberi...
quote:
Orijinalden alıntı: -Lanaya-
ohooo bu taa ne zamanın haberi...
Alıntıları Göster
Dublaj gereksiz sadece altyazı da yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
Dublaj gereksiz sadece altyazı da yeter.
Alıntıları Göster
pek inandırıcı gelmedi bana ama yapılsa süper olur....half-life Türkçe çıksın yeter bana...
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
pek inandırıcı gelmedi bana ama yapılsa süper olur....half-life Türkçe çıksın yeter bana...
Alıntıları Göster
Crysis serisini orjinal aldım ben. Benim de zerre kadar da olsa bir katkım olursa bu işten; mutluluk duyarım.
quote:
Orijinalden alıntı: 7ender
Crysis serisini orjinal aldım ben. Benim de zerre kadar da olsa bir katkım olursa bu işten; mutluluk duyarım.
Alıntıları Göster
çok eski bir haber bu fifa 09 dan faln baya önce ama bakın fifa 09 Türkçemi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Khán
Alıntıları Göster
undercover da türk bayrağı bile yok vinly efektlerde kalsınki oyunlar türkçe olacak
zannetmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
çok eski bir haber bu fifa 09 dan faln baya önce ama bakın fifa 09 Türkçemi ?
Alıntıları Göster
Adamlar kriz yüzünden o kadar stüdyo kapatıp işçi çıkardılar bir de bu iş için yatırım mı yapacaklar?
quote:
Orijinalden alıntı: LastStand
Adamlar kriz yüzünden o kadar stüdyo kapatıp işçi çıkardılar bir de bu iş için yatırım mı yapacaklar?
Alıntıları Göster
bencede Türkçe dublaj yerine alt yazı yaparlarsa daha iyi olur orijinal ses önemli benim için
quote:
Orijinalden alıntı: samuel_winchester
bencede Türkçe dublaj yerine alt yazı yaparlarsa daha iyi olur orijinal ses önemli benim için
Alıntıları Göster
hikaye bence yapamazlar
quote:
Orijinalden alıntı: samuel_winchester
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: max975