Şimdi Ara

artık mutlu olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir zamanlar svaşmaktan yoruldum adlı konum vardı
    şuan nasılım diye sorarsanız hiç mutlu değilim tekrar müslüman oldum güzel insanlarla tanıştım iş buldum bu konuda elhamdilillah şükür
    ama size bir konu açmıştım interpalsta kızla arkadaştım rus adı juliaydı
    1 ay önce miraç gecesi juliaya sevdiğimi söylemiştim onu gerçekten seviyordum yeminlen seviyordum çok iyi arkadaştık sonra sevdiğimi söyledikten sonra hiç bir şey yazmadan sildi engelledi ogüzden bugün konuşamıyorum çokn mutsuzum eskiden onunla konuşmaktan mutlu olurken şimdi değilim ne yapayım yeni üyelik açıp ondan özür dileyim yada acımı çekiyim yada başka birini bulayım
    onun yüzünden 1 aydır sigara içiyorum gülmüyor yüzüm siyasetle ilgileniyorum bu arada
    onun yüzünden şair oldum napçağımı bilmiyorum yardım edin alllah aşkına yardım edin
    berat kandili tüm insanlara dünyaya kutlu olsun

• kanka başka rus kızı bulursun sorunmu ya rusça biliyorsun sanrım
  • biliyorum rusça seviyorum onu ama böyle giderse başka birini bulcam ama nasıl onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheddar Bomb -- 24 Haziran 2013; 19:15:44 >
  • Bu andan sonra seninle konuşacağını pek sanmıyorum. Tamamen bitirmiş sanırım.

Rusça da biliyorsun. Başka gönüllere yelken aç tavsiyem.
    Hiç bir insan için kendini de harap etme. Değmez.

21 yaşındayım. 6-7 defa (sayısını bilene unuttum) kıza açıldım. Çoğunu seviyordum da. Hepsi reddetti. Bir gün çıkıp da kendimi harap etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 24 Haziran 2013; 19:23:43 >
  • sarı civcivime
    bu yazdığım beyite bu bunu dinleyin siyasi görüşünüz ne olursa olsun anlam ifade ediyo şiir
    http://www.youtube.com/watch?v=DWHltyF1Nes

ben sensizken içimde fırtınalar kopuyor
    öyle bir kopuyorki sanki yok olacak gibiyim
    eskiden senle konuşurken mutlu hissederdim
    sanki seni beklermişçesine bilgisayarı hep açardım
    şimdi ise sensiz ne yapacağımı bilmiyorum
    eskiden sigara içmekten içenden nefret ederdim
    şimdi ben içiyorum
    büyük birlik partisinin rahmetli başkanım Muhsin Yazıcıoğlunun hapiste yazdığı şiirde üşüyorum sözü
    vardı başkanım muhsin yazıcıoğlu dava için vatan için milleti için takipçileri için üşüyordu
    ben ise senin için senin uğruna ve senin yüzünden üşüyorum julia
    seni sevmem mi suç oldu seni sevdiğimi söylediğim içinmi sildin engelledin beni
    sen benim umut ışığımdın sen benim sarı civcivimdin niye sildin beni neden engelledin beni
    şimdi sensiz ne yaparım söyle ne yaparım artık sensiz herşeyim yarım kalacak
    yenilgiyi kabul ediyorum

Taşdelen ülkücü gücü başkanı
    doğukan yegin

• Hocam, hiç bir şey için üzülmeye değmez. Zaten öleceğiz, kafaya takıp da , dert etmekle geri mi gelecek? Hayır. Yelkenleri dik havaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl olsa ciddi düşünmüyorsundur, rus kız hocam ne olduğu belli. başka bir tane bulursun sana kızmı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

nasıl olsa ciddi düşünmüyorsundur, rus kız hocam ne olduğu belli. başka bir tane bulursun sana kızmı yok.

ciddi düşünüyordum başka birini bulcam heralde ama onu gerçekten sevdim
  • herneyse ben başka bir kız bulcam interpalstan ama ben nasıl birini tavlayacağımı bilmiyorum söylermisiniz
  • unutulmuş adam uyandı yatağında bir gece
    "Allahım" dedi "Bu ne zor bilmece:
    sevmeden bırakıyor insanlar
    Ben tükenmekteyim sevdikçe ..."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.