Şimdi Ara

Artık Neden Zeplin Göremiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı geceler dışarıya çıkıyorum. Sabiha Gökçen Havalimanına yakın bir yerde oturuyoruz. Havaya bakıyorum ama hep uçaklar gidip geliyor. Hiç Zeplin göremiyorum. En son gördüğüm Zeplin 20. yüzyıldaydı herhalde. Ne oldu bu zeplinlere? Artık neden hiç yoklar?

• tıpkı atların arabanın icadından sonra kaybolması gibi.

edit : yazım yanlışı düzeltilişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 5 Şubat 2016; 20:20:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeplinler güvenli hava aracı sayılmıyorlar. Amerikada görmeniz hala mümkün

• 1 haftalığına amerikaya gittiğimde görmüştüm 2 tane, ama dedikleri gibi güvenli değil.
  • Gta 5 oyna binebilirsin bile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Gerçek hayata dönün artık hocam.
  • BayJupiter kullanıcısına yanıt
    97 - 99 yılları arsında Koç topluluğunun bir Zeppelin'i vardı. Türkiyeyi de dolaşmıştı üstelik, Evimiz Mersin Adana karayolu üzerindeydi, karayolun üzerinden de Mersin - Adana, Adana - Mersin güzergahında bir kaç kez sanırım uçmuştu...dediğim gibi 97-99 yılları arasında...

Zeppelin'i sesinden tanırdık, çıkar bakardık hipnotize olmuş gibi, muzzam, büyük , bembeyaz bir balinaydı adeta, uçan balina....

sonra fırtınalı bir İstanbul günü havaalanındaki iplerini koparıp kontrolsüz bir şejkilde havalanıp gökyüzünde kaybolduğunu öğrendik...

hiç bir izine rastlanamadı o günden sonra, ne bir enkazı ne bir parçası...

google'da aratırsan koç zeppelin diye haberlerde çıkar,

pahalı masraflı zahmetli bir şeymiş sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son zeplin'i lise son'da falan gördüm.

Hemen ana makinayı kurup ardından, binaları kurmaya başladım. Savunma falan kastım. Ama Hava savunmasını atlamısım. Tam yanımda da küba mı ne kurulmus sansa bak. Adam pes pese 5 zeplin gönderdi. Varımı yogumu yıktı. Ana makinayı biraz kaçırmaya calıstım, dolastırdım. Onu da gelip uçakla vurdu serefsiz.

En son o zaman gördüm zeplin. Hem de 5 tane. Olum olası sevmem zeplini. Uçakla adam indirmek daha güzel.
  • Bir ara Üsküdar'da çok olurdu. Reklam amacıyla boğazın üzerinde uçururlardı. Ama 10 yılı aşkındır ben de hiç görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.