Şimdi Ara

Artık neredeyse hiç gülmüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 10 yıldır içten güldüğümü hiç hatırlamıyorum.

Tabi bu yaşadıklarım ve ülke gündemi ile doğrudan alakalı.

Bakıyorum, yaşıtlarımla olan whatsapp guruplarında biri basit bir espri yapıyor herkes kopuyor, bende mimik dahi oynamıyor

Forumlarda , sözlükte paylaşılan görseller vs. Millet kahkaha emojisi koyuyor ama ben hiç gülmüyorum.

Tonla youtube videosu, netflix komedi filmi vs izliyorum, yok aga, hiç olmuyor. Zerre belirti yok.

Arada Cem Yılmaz izlerken %10 oranında.

"Hııhh" şeklinde güler gibi oluyorum ama o da başlamadan bitiyor.

Sizde durum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende böyleyim yaşım 22 23 olucam akranlarım en ufak bir olaya yarıla yarıla gülerken gırgır makara yaparken mimiklerim oynamıyor benim

• Peki üzgün müsün hissiz misin ?

• ben 18 yaşında bir gencim lise daha yeni bitti üniversite sınavlarına hazırlanıyorum babam yaşındaki adamsınız bana ne önerirsiniz hocam ?

• Arkadaş ortamin pek yoksa ve fazla muhattap olmuyorsan kimseyle hissizleşmişsindir çözumünu bende bilmiyorum kelin ilaci olsa hesabi çözum psikolog deneme başka çare yok.

• Kara mizah ve sivri zeka ürünleri dışında tebessüm dahi etmiyorum. Bazılarının komik buldukları şeylere gülerken kıskanmıyor değilim. Tam olarak bu durumu kastetmiyor olsa da şöyle bırakayım.

Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden ise zekasını ve seviyesini anlarsınız.

Mevlana Celaleddin Rumi 

• Çok absürt mizah dışında ben de gülmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.